loading...
اسمان بسیج
خسرو محمدزاده بازدید : 218 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)
رهبر معظم انقلاب اسلامي در ابتداي ورود به ميدان مراسم، با حضور در محل يادمان شهداي ارتش و قرائت فاتحه، علو درجات شهدا را مسئلت كردند.

فرمانده كل قوا سپس از يگانهاي حاضر در ميدان سان ديدند.

حضرت آيت الله خامنه اي در سخناني در اين مراسم، ورود به سِلك نيروهاي مسلحِ شجاع و نام آور جمهوري اسلامي ايران را، براي جوانان تازه وارد، افتخار آميز دانستند و با اشاره به لزوم تقويت آمادگي ها و استحكام دفاعي نيروهاي مسلح در كنار تقويت ساخت دروني نظام اسلامي و وحدت ملي، تأكيد كردند: ما از تحرك ديپلماسي دولت از جمله سفر نيويورك حمايت مي كنيم زيرا به دولت خدمتگزار اعتماد داريم و به آن خوشبين هستيم اما برخي از آنچه كه در سفر نيويورك پيش آمد بجا نبود، چون ما دولت امريكا را غيرقابل اعتماد، خودبرتربين، غيرمنطقي و عهد شكن مي دانيم.

رهبر انقلاب اسلامي افزودند: ما به مسئولين خودمان اعتماد داريم و از آنها مي خواهيم با دقت و با ملاحظه همه جوانب، گام ها را محكم بردارند و منافع ملي را به فراموشي نسپارند.

حضرت آيت الله خامنه اي با تأكيد بر استحكام ساخت دروني نظام اسلامي، خاطرنشان كردند: عناصر اصلي كه از روز اول پيروزي انقلاب اسلامي، حافظ اين انقلاب و ملت ايران و مايه پيشرفت بودند، توجه به آرمان هاي والاي نظام اسلامي و توجه به عزت ملي بوده است، بنابراين وظيفه همه مسئولان و آحاد ملت، دفاع از عزت و هويت ملي است.

ايشان با اشاره به بدبيني و بي اعتمادي نظام اسلامي به امريكا، دولت امريكا را دولتي در پنجه صهيونيستها خواندند و گفتند: دولت امريكا در واقع در جهت منافع صهيونيست ها حركت مي كند و از همه دنيا باج مي گيرد و به رژيم صهيونيستي باج مي دهد.

رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه ملت ايران هيچگاه تهديد براي هيچ كشوري نيست اما استحكام نيروهاي مسلح را مهمترين عامل براي حفظ امنيت نظام اسلامي مي داند، افزودند: نيروهاي مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسيج و نيروي انتظامي بايد حصار مستحكمي در مقابل توطئه هاي دشمنان باشند.

فرمانده كل قوا با اشاره به تهديدهاي مكرر و مشمئز كننده دشمنان ملت ايران تأكيد كردند: همه كساني كه عادت به تهديد زباني ايران كرده اند، بدانند، پاسخ ما به هرگونه شرارتي بر ضد ملت ايران، پاسخي جدي و سخت خواهد بود.

حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ملت ايران، هم، سرسختي خود را در راه دفاع از آرمان ها و منافع خود نشان داده و هم، ميل و رغبت خود به سلامت و صلح و همزيستي را زيرا اين دو، در كنار يكديگر هستند.

ايشان در پايان از رشادتها و جانفشاني هاي ارتش جمهوري اسلامي ايران بويژه نيروي هوايي، در هشت سال دفاع مقدس تجليل و ياد و خاطره شهداي گرانقدر دفاع مقدس از جمله شهيدان بابايي و ستاري را گرامي داشتند.

پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، امير سرتيپ خلبان شاه صفي فرمانده نيروي هوايي ضمن خير مقدم، گفت: در دانشگاههاي افسري ارتش جمهوري اسلامي، ضمن آموزش فناوريها و علوم جديد، آموزش معارف ديني و اعتقادي نيز از برنامه هاي اصلي است.

وي با اشاره به طرح هاي راهبردي و بومي و نصب انواع شبيه سازها در نيروي هوايي تأكيد كرد: نيروي هوايي ارتش با تقويت توان دفاعي و بازدارندگي خود، در آمادگي كامل براي صيانت از مرزهاي هوايي و آسمان جمهوري اسلامي ايران، بسر مي برد.

همچنين سرتيپ دوم بخشنده فرمانده دانشگاه هوايي شهيد ستاري گزارشي از برنامه هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه هوايي شهيد ستاري بويژه طرح پهپاد رزمي و طرح شكاري نيمه سنگين ارائه كرد.

در اين مراسم به فرماندهان، اساتيد، خلبانان و دانشجويان نمونه دانشگاههاي افسري ارتش و همچنين تعدادي از خانواده شهدا، يك جلد كلام الله مجيد و هدايايي اعطا شد و نمايندگان دانشجويان جديد و فارغ التحصيل نيز، سردوشي و درجه خود را از دست فرمانده كل قوا دريافت كردند.

در ادامه اين مراسم دانشجويان دانشگاههاي افسري ارتش سرود عهد جانبازي را اجرا كردند.

اجراي رزمايش ميداني از ديگر برنامه هاي مراسم امروز دانشگاه هوايي شهيد ستاري بود.

در پايان اين مراسم يگانهاي حاضر در ميدان ضمن اجراي عمليات اعتماد به نفس، از مقابل جايگاه رژه رفتند.

 

خسرو محمدزاده بازدید : 224 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌ خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی در آخرین دیدار خود با اساتید دانشگاه‌ها درباره‌ی نگاه دشمن به پیشرفت‌های علمی كشور گفتند: «از پيشرفت علمى ما هم راضى نيستند. بخشى از اين كارهائى كه امروز در زمينه‌ى تحريم و امثال اين‌ها مشاهده می‌كنيد، مربوط به همين است كه نمی‌خواهند جامعه‌ى ايرانى به اين اقتدار درون‌زا دست پيدا كند؛ كه اقتدار علمى، يك اقتدار درون‌زا است.»

درباره‌ی چگونگی تحریم‌های علمی دشمن علیه ملت ایران و نیز راه‌های عبور از آن با دكتر رضا روستاآزاد، رئیس دانشگاه صنعتی شریف به گفت‌وگو نشستیم:

* تحریم‌های دشمن علیه ملت ایران در عرصه‌های علمی چیست و چه تأثیراتی بر حركت علمی كشور ما دارد؟

ضرر و زیان این تحریم‌ها بیشتر شامل حوزه‌های فنی-مهندسی و پس از آن حوزه‌های پزشكی است. مثلاً یكی از محققان پزشكی ما برای آزمایش‌هایش نیاز به یك آنزیم خاصی دارد. متوجه می‌شود كه فقط چند شركت خاص خارجی این آنزیم را دارند. با آن‌ها برای گرفتن چند گرم از این آنزیم مكاتبه می‌كند. آن شركت‌ها یا اصلاً پاسخ نمی‌دهند یا در جواب می‌نویسند چون كشور شما در تحریم قرار دارد، ما نمی‌توانیم این آنزیم را به شما بفروشیم و حتی اگر حاضر به فروختن آن آنزیم به شما باشیم، شما به دلیل تحریم‌های بانكی ابزاری برای پرداخت پول شركت ندارید.

یا این‌كه شما می‌خواهید یك دستگاه فنی را از یك كشور خارجی خریداری كنید، حتی اگر بتوانید مشكلات تبادل مالی و دریافت محصول را با چندین واسطه حل كنید، هزینه‌ی دریافت این محصول برای شما بسیار بالا خواهد بود. آن واسطه وقتی متوجه می‌شود كه این كالا قرار است به كشور شما بیاید، هزینه‌ی بیشتری دریافت می‌كند. زیادشدن تحریم‌ها به تعدد واسطه‌ها و همچنین افزایش قیمت‌ها منجر می‌شود. مثلاً ما به همین دلیل مجبور شدیم برای خرید یك نوع سانتریفیوژ چندین برابر قیمت اصلی آن پرداخت كنیم و آن را به قیمت ۱۲۰ میلیون خریداری كردیم. این‌ها مشكلاتی است كه ما در فضای تجهیزات و مواد اولیه‌ی آزمایشگاه‌های علمی با آن مواجه هستیم.

اما در بُعد نرم‌افزاری هم این مشكلات ادامه دارد. وقتی محققی نیاز به یك مقاله‌ی خارجی دارد، برای دریافت آن باید به منابع معتبر مراجعه كند. در حال حاضر یكی از معتبرترین منابع، انتشارات اِل‌زویر است. با شدت‌گرفتن تحریم‌ها، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شریف از سوی این انتشارات تحریم شدند. بنابراین ما امكان اتصال آن‌لاین به این انتشارات را از دست دادیم. الان حتی ما برای چاپ مقالات پژوهشگران‌مان در نشریات معتبر خارجی دچار مشكل می‌شویم. به ما می‌گویند كه ما نمی‌توانیم مقالات شما را چاپ كنیم. از آن‌جایی كه علم در یك شبكه‌ی ارتباطات است كه رشد می‌كند، بروز مشكلات در ارتباطات بین‌المللی، باعث ایجاد مزاحمت و مشكل برای محققان ما در انجام كار علمی‌شان

آمریكا زمانی چین را تحریم كرد، اما الان بسیاری از سرمایه‌گذاران در چین آمریكایی هستند. آن‌ها وقتی ببینند كه شما توانمند هستید، ناچار می‌شوند كوتاه بیایند. ما در زمان جنگ به آمپول آتروپین احتیاج داشتیم. سوئد، این آمپول را به قیمت ۱۲ دلار به ما می‌فروخت. روزی كه ما خودمان این آمپول را تولید كردیم، آن‌ها به ما پیشنهاد قیمت ۱۲ سنت را دادند. چه زمانی كوتاه آمدند؟ وقتی كه دیدند ما قدرت داریم.

می‌شود. نهایتاً وقتی تجهیزات، مواد مصرفی و ارتباطات علمی محدود شود، تا حدودی كار دانشجویان، اساتید و متخصصان ما سخت می‌شود.

اما این‌ تمام وجوه مسأله نیست، واقعیت این است كه این تحریم‌ها می‌توانند فرصت‌هایی هم برای ما ایجاد كند. مثلاً نكته‌ها و تبعاتی در مورد همین مثال‌هایی كه از فضای تحریم گفتم، وجود دارد. برای حل مسأله‌ی خرید آن آنزیم، من یك پایان‌نامه با موضوع تولید این آنزیم از كبد مرغ تنظیم كردم. یك كار كارشناسی انجام شد كه منجر به تولید آن آنزیم گردید. پس نه‌تنها مشكل ما حل شد، آن پیشرفت باعث افزایش تعامل ما با جهان خلقت هم شد. این كار باعث شد كه نگاه ما به كارهایمان واقعی‌تر شود؛ این‌كه ما بدانیم در فضای خلقت كار می‌كنیم. نگاهی كه شاید اگر ما می‌رفتیم و آنزیم را از جایی می‌خریدیم، در ما به وجود نمی‌آمد.

یا در مورد خرید تجهیزات یادم می‌آید كه شركت نفت هزینه‌ی خرید یك دستگاه را به ما پرداخت كرد. ما سفارش خرید آن را به كشور كانادا دادیم. حتی این دستگاه ساخته شد، اما سفارت كانادا به ما ویزا نمی‌داد كه برویم و دستگاه را تحویل بگیریم. به همین خاطر ما یك پروژه برای ساخت این كالا تعریف كردیم و خوشبختانه توانستیم دستگاهی را كه حدود ۶۰۰ میلیون تومان قیمتش بود، با ۴۰ میلیون تومان بسازیم. این دستگاه الان در دانشگاه ما مستقر است و چند دانشجو هم از قِبَل كار تحقیقاتی آن فارغ‌التحصیل شده‌اند و از جهاتی بهتر از دستگاه كانادایی هم هست، چراكه تجهیزات یدكی دستگاه كانادایی از آمریكا به آن كشور می‌رفت، اما ما این‌جا قطعات مورد نیاز خود را از بازار خودمان تهیه كردیم.

بنابراین تحریم‌ها یك مقداری كارها را برای ما سخت كرده و وقت ما را گرفته، اما همین سختی‌ها می‌تواند به عنوان یك فرصت و یك عامل مثبت عمل كند. شما برای عبور از مشكلات پیش رو و چیره‌شدن بر تهدیدها و تحریم‌ها به‌ناچار توانمندی‌های خود را افزایش می‌دهید.

* برداشت و دیدگاه جامعه‌ی دانشگاهی ما درباره‌ی تحریم‌ها علیه فعالیت‌های علمی كشورمان چیست؟

غرب با توان علمی كه از خودش بروز داده، در ذهن خیلی‌ها به یك بت علمی تبدیل شده است. یك باور عمیق به توانایی‌های علمی غرب كه به دنبال تحسین علم یا فرآورده‌های علمی ایجاد شده است. به این مفهوم كه كماكان غرب یك كانون تولید و اشاعه‌ی فناوری است و طبیعتاً برای علم و عالم آن احترام قائل می‌شوند. این بت كه در طول زمان شكل گرفته، یك نوع احترام ناشی از قدرت علمی را ایجاد كرده است. اما با وضع تحریم‌ها علیه فعالیت‌های علمی كشورمان، به‌تدریج این احترام و این بت دچار آسیب شده، حتی در بعضی موارد این بت شكسته است. به هر حال وقتی جامعه‌ی دانشگاهی ما این انحصارطلبی در زمینه‌ی علم را مشاهده می‌كند، طبیعی است دیگر آن نگاه اولیه را نداشته باشند. بنابراین چنین احترامی، بسته به این‌كه فرد تا چه اندازه این تحریم‌ها را احساس می‌كند، به‌تدریج مخدوش می‌شود.

* به نظر شما اثرات تحریم‌های علمی در زندگی مردم چه می‌تواند باشد؟

در مسائل علم و فناوری معمولاً این‌گونه است كه جامعه‌ی ما به‌سرعت آسیب‌ها را احساس نمی‌كند و این به دلیل پیوند ضعیف حوزه‌ی علم با حوزه‌ی صنعت در كشورمان است. بسیاری از این مقالات ISI كشورمان متأسفانه به فناوری‌های نو تبدیل نمی‌شود. ماجرای سوخت ۲۰درصد هسته‌ای و رادیودارو‌ها یك استثنا هستند. متأسفانه دانشگاه‌های ما چندان اهتمامی به كارهایی كه امثال استاد شهید شهریاری و همكارانشان انجام می‌دادند، ندارند؛ اگرچه روند حركت ما روبه بهبود است و واهمه‌ی دنیای غرب هم از مشاهده‌ی همین روند مثبت است.

طبق نظریات و الگوهای پیشرفت علمی، ابتدا یك گسترش افقی در علم وجود دارد و پس از آن، یك تحول عمودی به وجود می‌آید. افزایش تصاعدی مقالات، نشان‌دهنده‌ی تحول افقی است. كشوری كه به این وضعیت رسیده، پس از مدتی به جایی می‌رسد كه می‌گوید اگر من این‌همه توان برای خلق علم دارم، چرا نباید در فناوری توانمند باشم؟ ما در آینده‌ای نه‌چندان دور به توانمندی در فناوری نائل می‌شویم. بنابراین تحریم‌كنندگان ما از دستاوردهای علمی ما هم محروم می‌شوند. غرب اما حاضر است كه الان ضرر كند تا روند تبدیل ما به یك قدرت در حوزه‌ی فناوری را آهسته كند. بنابراین تحریم‌های علمی در زندگی جاری مردم فعلاً تأثیر ملموسی ندارد، اما تحریم‌های صنعتی بر زندگی مردم تأثیر می‌گذارد كه الان تا حدودی شاهد آن هستیم.

* به نظر شما هدف اصلی غرب از اعمال این تحریم‌‌ها علیه كشور ما چیست؟

یك نظر این است كه هدف آن‌ها جلوگیری از دستیابی ما به انرژی هسته‌ای است و می‌خواهند از هر طریقی برای رسیدن به هدفشان اقدام كنند. نظر دیگر این است كه هدف اصلی آن‌ها نه انرژی هسته‌ای،

اولویت اول این است كه دانشگاه‌های ما علم و تحقیقات خود را معطوف به حوزه‌های كاربردی كنند. تحقیقات مورد نیاز كشور باید تقویت شود. جالب است بدانید كه انگلستان زمانی كه درگیر جنگ بود، كارخانه‌ی اتوبوس‌سازی خود را به كارخانه‌ی تانك‌سازی تبدیل كرد. ما باید با توجه به نیازمان فعالیت علمی كنیم.

كه مقابله با اصل پیشرفت علمی ایران است. معتقدان به این نظر، سطح دیگر این مسأله را این می‌دانند كه آن‌ها با پیشرفت صرف علمی مخالف نیستند، بلكه با پیشرفت علمی ما كه در داخل تركیب فرهنگی و سیاسی كشور ما قرار می‌گیرد، مخالفند. آن‌ها از این تركیب هراس دارند. بر این اساس، آن‌ها به‌شدت با یك مجموعه‌ی پیشرفته و برخوردار از نگاه متعالی به انسان كه ادعای تمدن‌سازی دارد، مقابله می‌كنند. سطح تحریم‌ها هم ما را به این نتیجه می‌رساند كه مسأله‌ی هسته‌ای تنها یك بهانه است.

بحث و نزاع اصلی بر سر فرهنگ و تمدن است. در یك سو تمدن علمی-صنعتی دنیای غرب به طلایه‌داری آمریكا با مؤلفه‌ها و نشانه‌هایی مانند مصرف‌گرایی، دنیاطلبی و لذت‌جویی قرار دارد. خشونت و جنگ وجه قالب این تمدن است. وقوع دو جنگ جهانی از پیامدهای رشد این تمدن صنعتی بوده است. این‌همه جنگ و خونریزی در همه‌جای دنیای امروز هم از تجلیات این تمدن است. تمدن اسلامی اما تمدن بشردوستی، مهربانی، عاطفه، انسانیت، حقانیت، حمایت از انصاف و عدالت است. به همین دلیل، مقابله‌ی تمدن غربی با تمدن اسلامی امری طبیعی است. امروز با توجه به وجود مردم مظلوم و ستمدیده در نقاط مختلف جهان، وقتی ندای حقانیت، آزادی‌خواهی و انسانیت بلند شود، تأثیرگذاری بسیاری خواهد داشت. به همین خاطر غربی‌ها با بلندشدن این صدا مخالفند. ابتدا گمان می‌كردند كه این صدا خاموش می‌شود، اما الان می‌بینند كه كشور مهد این صدا همچنان سر پا است؛ ماهواره به فضا می‌فرستد، غنی‌سازی هسته‌ای انجام می‌دهد و با وجود تمام تحریم‌ها و فشارها، در حال پیشرفت در علم و فناوری است. این برای آن‌ها خطرناك است. ما در دیدارهایی كه با مقامات علمی كشورهای منطقه داریم، شاهد تعجب آنان از منشأ پیشرفت‌های علمی ایران هستیم.

* به نظر شما اولویت‌های ما در فضای علم و فناوری كشورمان كدام است؟

اولویت اول این است كه دانشگاه‌های ما علم و تحقیقات خود را معطوف به حوزه‌های كاربردی كنند. تحقیقات مورد نیاز كشور باید تقویت شود. جالب است بدانید كه انگلستان زمانی كه درگیر جنگ بود، كارخانه‌ی اتوبوس‌سازی خود را به كارخانه‌ی تانك‌سازی تبدیل كرد. ما باید با توجه به نیازمان فعالیت علمی كنیم. هم‌اكنون بسیاری از واحدهای صنعتی ما ضعیف كار می‌كنند و از تمام ظرفیت آن‌ها استفاده نمی‌شود. مشكل بسیاری از آن‌ها عدم دسترسی به علم و فناوری، كمبود نقدینگی یا مشكلات صنعتی است. باید این مشكلات را حل كرد تا تولید رونق بگیرد و سفارش كار از طرف بخش تولید به دانشگاه‌ها افزایش یابد. مثلاً یك كارخانه‌ی تولید لیوان پلاستیكی كه مشكل تولیدش خشك‌بودن جنس لیوان‌ها است، می‌تواند به یك گروه دانشگاهی سفارش كار دهد كه آن‌ها این مشكل را حل كنند. امروز اگر با وجود تحریم‌ها، صنعت با مشكل روبه‌رو شده است، باید از ظرفیت دانشگاه برای حل این مشكل كمك گرفت. اولویت دوم هم به نظر من حركت برای اجرایی‌نمودن نقشه‌ی جامع علمی كشور است.

* شما چه راهكاری را برای پایان‌دادن به تحریم‌‌ها پیشنهاد می‌كنید؟

آمریكا یك زمانی چین را تحریم كرد، اما الان بسیاری از سرمایه‌گذاران در كشور چین آمریكایی هستند. آن‌ها وقتی ببینند كه شما توانمند هستید، ناچار می‌شوند كه كوتاه بیایند. ما در زمان جنگ به آمپول آتروپین احتیاج داشتیم. سوئد در آن بحبوحه‌ی نیاز مالی ما، این آمپول را به قیمت ۱۲ دلار به ما می‌فروخت. هرقدر كه از آن‌ها خواستیم قیمت را پایین بیاورند، قبول نكردند. ما هم دست‌به‌كار شدیم تا خودمان آتروپین را تولید كنیم. به همین خاطر قیمت مدام افت كرد. روزی كه ما خودمان این آمپول را تولید كردیم، آن‌ها به ما پیشنهاد قیمت ۱۲ سنت را دادند. آن‌ها چه زمانی كوتاه آمدند؟ وقتی كه دیدند ما قدرت داریم.

انگلیسی‌ها یك ضرب‌المثلی دارند كه: «اگر حریفش نمی‌شوی، رفیقش شو.» آن‌ها الان دارند این كار را در نظام بین‌الملل انجام می‌دهند. هند و چین هنوز هم با تحریم دست به گریبان هستند و موارد تحریم‌شان هم كم نیست، ولی وقتی كشور شما از خود اقتدار و توانمندی نشان بدهد و دشمنان شما بفهمند كه یك موتور اقتدار اصیل ملی در كشور شما راه‌افتاده و خوب هم كار می‌كند و در زمان‌بندی خود به نتیجه می‌رسد، از حریف‌شدن دست برمی‌دارند و سعی می‌كنند رفیق شوند.

 

خسرو محمدزاده بازدید : 218 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)
بسيجيان سلحشور بعد از اتمام جنگ، نيازهاي كشور را مورد هدف قرار دادند و در واقع وارد مسير علم و بازسازي كشور شدند. چنانكه امروز شايد بتوان گفت اغلب نخبگان علمي، فرهنگي و... را بسيجيان تشكيل مي‌دهند. در همين راستا بر آن شديم تا گفت‌وگويي را با يكي از نخبه‌هاي علمي بسيج، مهندس مسعود جلالي انجام دهيم كه با سعي و تلاش توانسته سيمكارت مجازي را اختراع كند و به ثبت برساند. گفت‌وگوي ما با وي بر آن بود تا تأثير روحيه بسيجي در رشد و پيشرفت يك جوان ايراني را واكاوي كند.
 
 
آقاي جلالي براي شروع از چگونگي ورود و علت تداوم حضورتان در بسيج بگوييد.

به دليل حضورم در يك منطقه مذهبي شهر تهران اين يك روال طبيعي و سير سني براي هر يك از من و همسن و سالان من بود. به طوري كه خانواده‌ها براي انجام فرايض و فعاليت‌هاي گوناگون عموماً به مساجد محل مي‌رفتند و ما هم طبيعتاً همراه آنان وارد فضاي مساجد مي‌شديم. اين حضور در مساجد و استمرار در آن هم باعث شدت علاقه ما به انجام فعاليت‌هاي گوناگون در مساجد مي‌شد كه با رشد سني ما، توقع‌ها براي دادن مسئوليت به ما بيشتر مي‌شد. عموماً وقتي كه وارد سن نوجواني شديم تقريباً تمام دوستان و به قول معروف بچه مسجدي‌ها همگي با هم وارد بستري به نام بسيج براي انجام فعاليت‌هاي بيشتر و بزرگ‌تر شديم. به همين سبب مي‌توان گفت علت ورود ما به بسيج از بردن ما توسط خانواده‌ها به مساجد نشأت مي‌گيرد و تداوم آن به خاطر تشنگي بود كه در وجودمان براي ورود به فعاليت‌هاي اجتماعي و فرهنگي با تم مذهبي ايجاد شده بود. به هر حال بسيج بود كه به ما اعتماد به نفس مي‌داد و ما مي‌توانستيم در بسيج آموزش‌هاي گوناگوني را بگذرانيم و حتي اشتباهاتي كنيم كه بزرگ‌ترها از آن چشمپوشي مي‌كردند.

مثلاً چه اشتباهاتي؟

در مناسبت‌هاي گوناگون وظيفه تزئين مسجد بر عهده ما بود كه براي ما امري جالب بود. اينكه مثلاً تو به عنوان بسيجي برق‌كشي را ياد بگيري اما اگر لامپ يا سيمي را سوزاندي از تو هزينه آن را نمي‌گيرند و حتي سرزنش هم نمي‌شوي، باعث كسب تجربه از راه آزمون و خطا مي‌شود كه مسلماً در پيشرفت آدم مؤثر است يا كامپيوتر ياد مي‌گيري اما اگر در حين يادگيري خرابكاري كردي آسمان به زمين نمي‌آيد، اعتماد به نفس كسب مي‌كني. حتي يادم است كه براي آموزش و كلاس‌ها هم از ما هزينه نمي‌گرفتند و اين يعني شناسايي توانايي‌ها و پرورش آن به بهترين شكل ممكن.

كمي درخصوص اختراعتان براي ما توضيح دهيد؟

نام اختراع ما سيمكارت مجازي است. اين يك نرم‌افزاري است كه در گوشي‌ها نصب مي‌شود و امكان مجاني كردن پيامك‌ها را دارد. قابليت نصب روي همه گوشي‌ها با سيستم‌هاي عاملي از جمله جاوا، اندروييد و... را دارد. آن زمان كه ما اين اختراع را به ثبت رسانديم نمونه خارجي نداشت اما متأسفانه به همت عزيزان مسئول نمونه‌هاي خارجي آن از جمله وايبد، اسكايپ و... در كشور به صورت مجاني وارد و پخش گرديد، اين يعني عدم‌حمايت از محصولات داخلي و بومي. به هر حال ما در نمايشگاه‌هاي مختلفي شركت كرديم ولي متأسفانه هنوز هيچ حركتي براي حمايت از اين محصول صورت نگرفته است، در صورتي كه آموزش‌ها و كلاس‌هايي كه ما در بسيج گذرانديم خود يكي از علل مهم اين اختراع است اما در هر صورت با توجه به اينكه حتي ما به بعضي از مسئولان گفته‌ايم كه از نرم‌افزارهاي خارجي چون وايبر و... استفاده نكنيد و اينها همگي براي جاسوسي مورد استفاده خارجي‌هاست اما هيچ گوشي بدهكار نبوده است. حتي ما مدارك اين را هم در معرض ديد عزيزان گذاشتيم و گفتيم براي سامان دادن به اين مسئله ما نمونه ايراني اين برنامه را ارائه مي‌دهيم، بياييد و اين را جايگزين كنيد، باز كسي توجهي نكرد.

گويا سيستم وايبر بدون بهره‌برداري از سرور مخابرات امكان برقراري ارتباط تلفني را مي‌دهد، آيا اين براي مخابرات نوعي زيان محسوب نمي‌شود؟

اولاً كه اگر ضرر است، در حال حاضر نرم‌افزارهاي خارجي اين ضرر را به مخابرات تحميل مي‌كنند و هيچ مرجعي در كشور نيست كه جلوي آنها را بگيرد در صورتي كه اين نرم‌افزارها در حوزه خليج‌فارس كاملاً فيلتر شده‌اند. دوم اينكه خير؛ اختراع ما هيچ ضرري براي سيستم مخابراتي ندارد. راه‌ها و پروتكل‌هاي متفاوتي وجود دارد كه مي‌تواند اين كار را در مسير درست خود به انجام رساند اما خود ما هم نمي‌دانيم چرا اينگونه برخورد مي‌شود و از مشابه خارجي بدون نظارت استفاده مي‌شود.

اغلب معاندان بسيج اصرار دارند كه بسيجيان را انسان‌هايي با سطح سواد پايين معرفي كنند، شما چه پاسخي به اين سخنان داريد؟

اين يك صحبت كاملاً ‌مضحك است. اكنون اكثر قريب به اتفاق نخبگان كشور را بسيجيان تشكيل مي‌دهند و بسيجي هستند. اين بسيج بوده است كه توانسته در عرصه‌هاي علمي كشور همچون گذشته مانند خط‌شكن عمل و دستاوردهاي بزرگي را تقديم جامعه علمي كشور كند. من فكر مي‌كنم كه اينگونه صحبت‌ها از حسادت و تنگ‌نظري دشمنان ما نشأت مي‌گيرد. اينكه امروزه روز دشمن نمي‌تواند توانايي بسيج در عرصه‌هاي گوناگون را تحمل كند،‌ به همين دليل است كه دست به انتشار چنين شايعه‌هايي در سطح جامعه مي‌زند. به هر حال آنچه مسلم است وجود بسيجي قدرتمند و بسيجيان سرافراز و سلحشور در تمام سطوح و عرصه‌هاي كشور، اميد بزرگي براي انقلاب و ملت و رهبري است كه امروزه همچون خاري در چشم دشمنان ما هستند.

اكنون با قشري شدن بسيج، سازمان بسيج علمي، اساتيد و دانشجويي تأسيس شده‌اند. به نظر شما آيا اينها مي‌توانند به پيشبرد علم در كشور كمك كنند؟

صددرصد. اينكه يك برنامه‌ريزي و تقسيم‌بندي در سطوح مختلف علمي صورت گرفته خود مي‌تواند منشأ بروز خدماتي بزرگ در عرصه‌هاي گوناگون باشد. اين مسئله مي‌تواند باعث رشد سطح علمي كشور و ارتقاي پيشرفت ايران اسلامي باشد. اين سازمان‌هاي تخصصي و وجودشان در عرصه علمي به صورت هماهنگ و با هم باعث استعداديابي، شناسايي،‌ پرورش و در نهايت توليد نخبه و علم مي‌شود كه در كل خيلي مفيد است.

 

خسرو محمدزاده بازدید : 236 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)
به گزارش بسیج های سنندج؛ تصورش را بکنيد که ما در چه دنيايي از امواج تلفن‌هاي همراه زندگي مي‌کنيم که بی شک زیان های  صحبت  بي‌وقفه با تلفن‌هاي همراه همواره برایتان آشکار و بديهي است. محققان طی تحقیاتی که داشتند با هدف بررسي خطرات احتمالي امواج الکترومغناطيسي تلفن همراه، آثار اين امواج بر بافت‌هاي مغز و جمجمه‌ را مدل‌سازي کرده‌اند. 
alt
در واقع ميزان جذب امواجي که از تلفن همراه به سمت گوش مي‌آيد، با توجه به فاصله تلفن همراه از گوش و فرکانس موج متفاوت است. به طور معمول بيش از 70 درصد امواج به‌وسيله بافت جمجمه و مغز جذب مي‌شود و به شکل انرژي حرارتي درمي‌آيد.» حتما شما هم نمي‌خواهيد با صحبت‌هاي طولاني با تلفن همراه تحت تاثير امواج خطرناک اين تلفن‌ها قرار بگيريد. در اين صورت چون نمي‌شود استفاده از تلفن همراه را کنار گذاشت، دریچه به شما می گوید که چگونه مي‌توانيد اين آثار زيانبار را ضمن استفاده از تلفن همراه‌تان کاهش دهيد.
alt

 مدت زمان مکالمه ‌تان را کاهش دهيد
بهترين راهکار اين است که مدت زمان تماس و مکالمه با تلفن همراه‌تان را کاهش دهيد. تحقیقات نشان مي‌دهد که اگر شما بيش از دو دقيقه با تلفن همراه صحبت کنيد، امواج مغزي شما تحت تاثير امواج تلفن همراه قرار مي‌گيرد.
 کودکان فقط در مواقع اورژانس تلفن همراه داشته باشند
 به‌هيچ وجه درست نيست که کودکان يک تلفن همراه مخصوص خودشان داشته باشند چون مغز کودکان در حال رشد است و اثر امواج تلفن همراه بر آن بيشتر است. بهتر است کودکان جز در موارد اورژانس با تلفن‌ همراه خود صحبت نکنند.
 تلفن همراه را در جيب شلوارتان و يا روي کمر بندتان قرار ندهيد
بهتر است تلفن همراه را در جيب شلوارتان قرار ندهيد چون بافت‌هاي بخش پاييني بدن بيشتر از بافت‌هاي سر و صورت، اشعه‌هاي مضر تلفن همراه را جذب کرده و آسيب مي‌بينند. 
اول بگذاريد ارتباط برقرار شود بعد تلفن همراه خود را کنار گوشتان قرار دهید
 اگر شما از هدست يا گوشي استفاده نمي‌کنيد وقتي شماره مي‌گيريد اجازه دهيد اول تلفن همراه‌تان وصل و ارتباط با طرف مقابل برقرار شود سپس آن را روي گوش‌تان قرار دهيد در اين صورت تحت اشعه مضر کمتري قرار مي‌گيريد. شما مي‌توانيد برقرار شدن ارتباط را روي صفحه تلفن همراه‌تان ببينيد.
alt


 تلفن همراه‌تان را داخل پوشش‌هاي فلزي و محفظه‌هاي دربسته فلزي قرار ندهيد
براي موبايلتان پوشش‌هاي فلزي نخريد و آن را درون بسته‌هاي فلزي دربسته قرار ندهيد. اين محفظه‌هاي فلزي مانند يک گيرنده عمل کرده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن شما مي‌آيند تشديد مي‌کنند.
 تلفن همراهي با ميزان اِس.اِي.آر پايين‌تر (تلفن همراهي با جذب پايين اشعه براي بدن) بخريد
هنگام خريد تلفن همراه به ميزان اِس.اِي.آر آن توجه کنيد. اين عدد به‌‌طور‌معمول به وسيله شرکت سازنده تلفن همراه روي گوشي و يا کاتالوگ آن درج مي‌شود و نشان مي‌دهد که هنگام استفاده از تلفن همراه چه مقدار از امواج جذب بدن شما مي‌شود. هرچه اين عدد در يک گوشي تلفن همراه پايين‌تر باشد آن گوشي ايمن‌تر است و بيشتر شما را از آثار مخرب اشعه‌هاي تلفن همراه مصون نگه مي‌دارد.


در هنگام مکالمه از هدست استفاده کنيد
 براي اينکه امواج تلفن همراه هنگامي که آن را روي گوش‌تان قرار داده‌ايد مغز شما را نشانه نروند بايد آن را از سرتان دور کنيد. بهترين کار اين است که به جاي قرار دادن تلفن همراه روي گوش‌تان از يک «هندزفري» يا «هدست» استفاده کنيد. اين کار موجب مي‌شود امواج تلفن‌ همراه به سمت مغز شما نيايند و فقط بتوانيد با هندزفري مکالمه خودتان را انجام دهيد.
از هندزفري‌هاي بلوتوث‌دار استفاده کنيد
گرچه اين مدل از هندزفري‌ها هم امواجي را به سمت مغز شما مي‌فرستد ولي محققان مي‌گويند اين امواج 100 مرتبه کمتر از امواجي هستند که هنگامي که گوشي تلفن همراه را روي گوش‌تان قرار مي‌دهيد، به مغزتان مي‌رسد ولي فراموش نکنيد آن را هنگامي که صحبت نمي‌کنيد از گوش‌تان جدا کنيد چون در اين شرايط باز هم امواج بلوتوث به سمت مغز شما مي‌آيند.
alt
از هندست (هندزفري)‌هايي استفاده کنيد که درونشان يک لوله تو خالي به کار رفته است
 اين هندزفري‌ها درست مانند هندزفري‌هاي معمولي هستند با اين تفاوت که آن بخش از هندزفري که در مجاورت گوش قرار مي‌گيرد از يک لوله تو خالي که درون آن هيچ سيمي عبور داده نشده، تشکيل شده است. به اين ترتيب صدا به‌طور مستقيم از هواي درون اين لوله خالي و با ارتعاش مولکول‌هاي هوا به گوش شما مي‌رسد و امواجي را که به مغز مي‌رسد کاهش مي‌دهد.

 از اسپيکر يا پخش صدا استفاده کنيد
 يک راه آسان ديگر براي کاهش تماس با امواج مضر تلفن همراه اين است که هنگام صحبت کردن با آن، اسپيکر يا پخش صدا استفاده کنيد. فراموش نکنيد در اين شرايط تلاش کنيد تا مي‌توانيد تلفن همراه را دورتر از بدن‌تان قرار دهيد. با بيشتر شدن فاصله ميزان امواج الکترومغناطيس به ميزان زيادي کاهش مي‌يابد.
 جلوي آنتن موبايلتان را نپوشانيد

 سعي کنيد جلوي آنتن موبايلتان را نپوشانيد. مسدود کردن آنتن تلفن همراه هنگام استفاده مقدار پرتوهاي جذب شده از طريق مغز را افزايش مي‌دهد. اين کار موجب مي‌شود کارايي تلفن همراه کاهش يابد و موجب شود موبايل از برق بيشتري براي ايجاد کيفيت بيشتر استفاده کند و پرتوهاي بيشتري را منتشر کند

 

خسرو محمدزاده بازدید : 175 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)
ﺁﯾﺎﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺩﺳﺘﺖ ﻟﻤﺲ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺷﯿﻄﺎﻥ
ﺧﺸﻤﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩﻭﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺁﻥ ﺭﺍﺑﺎﺯﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ
ﮐﻨﺪ،ﻭﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺍﺯﭘﺎﻣﯽ ﺍﻓﺘﺪ ﻭﻫﻨﮕﺎﻣﯽ
ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﮐﺮﺩﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭﯾﺶ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺪ،ﻭﺁﯾﺎﻣﯽ
ﺩﺍﻧﯽ ﺍﮔﺮﻓﮑﺮﮐﺮﺩﯼ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻔﺮﺳﺘﯽ ﭘﺲ
ﺷﯿﻄﺎﻥ ﮐﻮﺷﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺗﻮﺭﺍ ﺍﺯﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺭﺩ 
ﺍﯾﻦ ﺩﻋﺎ ﺭﺍ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ
ﭼﻄﻮﺭ ﻏﻢ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯿﺮﻭﺩ ﺳُﺒﺤﺎﻥَ ﺍﻟﻠﻪ ﯾﺎ ﻓﺎﺭِﺝَ ﺍﻟﻬَﻢّ ﻭَ ﯾﺎ
ﮐﺎﺷِﻒَ ﺍﻟﻐَﻢّ ﻓَﺮِّﺝ ﻫَـﻤّﯽ ﻭَ ﯾَﺴّﺮ ﺍَﻣﺮﯼ ﻭَ ﺍﺭﺣِﻢ ﺿَﻌﻔﯽ ﻭَ ﻗِﻠَـّﺔَ
ﺣﯿﻠَﺘﯽ ﻭَ ﺍﺭﺯُﻗﻨﯽ ﺣَﯿﺚَ ﻻ ﺍَﺣﺘَﺴِﺐ ﯾﺎ ﺭَﺏَّ ﺍﻟﻌﺎﻟَﻤﯿﻦ ﺣﻀﺮﺕ
ﻣﺤﻤﺪ ) ﺹ ( ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻋﺎ ﺑﺎﺧﺒﺮ
ﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯾﺶ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨد
 

 

 

خسرو محمدزاده بازدید : 387 پنجشنبه 21 شهریور 1392 نظرات (0)

نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر حدود 1410 دانش آموز مقطع ابتدایی وارد مقطع راهنمایی و دبیرستان می شوند که این میزان نیازمند تجهیز مدارس و همچنین امکانات رفاهی و آموزشی هستند.

به گزارش خبرنگارمنطقه کردستان، نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس صبح امروز در مراسم افتتاح مدرسه 9 کلاسه شهدای بانک ملی که بمناسبت هشتاد و پنجمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران در کردستان برگزار شد، با بیان اینکه کردستان دارای استعدادهای بالاست، عنوان کرد: با توجه به سند تحول بنیادی آموزش و پرورش باید تلاش کرد تا تجهیزات و امکانات مورد نیاز در بخش آموزشی تأمین شود.

سید احسن علوی ادامه داد: برای نیل به این هدف و رسیدن کردستان به میانگین کشوری باید حدود یکهزار و 500 کلاس درس به کلاسهای درسی موجود اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه در کردستان حدود 101 مدرسه بصورت دوشیفت وجود دارد، افزود: راه اندازی یک مدرسه و کلاس درس می تواند از گشوده شدن در یک زندان جلوگیری کند.

نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران با تأکید بر این نکته که خیرین مدرسه ساز نقش اساسی در اجرای طرح های آموزشی دارند، ادامه داد: از میزان یکهزار و 250 میلیارد تومان اعتبار تعیین شده توسط دولت در بخش آموزش و پرورش میزان 750 میلیارد تومان، توسط خیرین مدرسه‌ساز تأمین شده که مبلغ قابل توجهی است؛ لذا باید بانکها برای مرتفع شدن مشکلات آموزشی در کنار سایر فعالیت تلاش کنند.

در ادامه این مراسم؛ علی اشرف شیرزادی، مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس کردستان با بیان اینکه یکی از شاخصه های اصلی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هوشمند سازی مدارس است، عنوان کرد: کردستان نسبت به سایر استانها جرو برترین استانها در هوشمند سازی مدارس است.

شیرزادی ادامه داد: کردستان دارای 12 هزار و 570 کلاس درس است که با توجه به پراکندگی این مراکز آموزشی با کمبود مواجه هست

وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار کردستان نسبت به استاندارهای سطح کشوری در زمینه نوسازی مدارس و مکان های آموزشی فرسوده در برخی شاخص ها از میانگین کشوری بالاتر است، اما از لحاظ کمیتی و تأمین فضای آموزشی نیاز به تلاش بیشتری در این زمینه است

مدیر  کل تجهیز و نوسازی مدارس کردستان در پایان با بیان اینکه، یکی از طرح های موفق در زمینه نوسازی مدارس طرح برکت است، خاطر نشان کرد: بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان 16 پرروژه در قالب طرح برکت در مناطق روستایی تعریف شد که سه پروژه دیگر هم به آن افزوده شد و توانست در عرض شش ماه اجرایی شود.

تعداد صفحات : 17

درباره ما
Profile Pic
اطلاعیه: از کلیه وبلاگ نویسان ارزشی عزیز که علاقه مند همکاری در اداره پایگاه اینترنتی بسیج های سنندج را دارند دعوت میکنیم ما را در هر چه بهتر شدن این سایت همیاری کنند. .............. رزمنده ای كـه در فـضای سایبر می جنـگی بـرای فـشردن كلیدهای كامپیوتر وضـو بگیر و بـا نیـت قربه الی الله مطلب بنویس.بدانكه تو مصداق و مارَمَیت اِذ رَمَیت ... هستی .تو در شبهای تـاریك جبهه سایبری از میدان مین گناه عبور میكنی مراقب باش،به شهدا تمسك كن بصیرتت را بالا ببر كه تركش نخوری...رابطه خودت را با خدا زیاد كن...با اهل بیت یكی شو و در این راه گوش به فرمان آنها باش. .............. *افـــتــخـارات وبــــلاگــ* افتــخاری جـــز خـــدمت نداریــــم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 153
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 37
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 49
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 49
  • بازدید ماه : 323
  • بازدید سال : 5,580
  • بازدید کلی : 107,824
  • بنر و هدر صلواتی

    با سلام خدمت وبلاگ نویسان و مخاطبان همیشگی سایت "آسمان بسیج"

    به منظور پاسداشت زحمات وبلاگ نویسان در فضای مجازی در نظر داریم به وبلاگ نویسان فعال در سایت بسیج های سنندج هدر و بنر رایگان ارائه دهیم.

    برای این منظور کافی است سفارش خود همراه با مشخصات کامل(آدرس وبلاگ/اندازه/جملات و رنگ بندی درون طرح) به ایمیل [email protected] ارسال نمائید.