loading...
اسمان بسیج
خسرو محمدزاده بازدید : 307 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

فیس‌بوک اعلام کرد نزدیک به ۷۰۰ هزار کاربر این شبکه اجتماعی، نادانسته بخشی از آزمایشی روانشناسانه بوده‌اند که در آن فیس‌بوک خوراک‌های خبری که کاربران در معرض آن قرار می‌گرفتند را به شکلی تغییر می‌داده که منفی‌تر یا مثبت‌تر به‌نظر بیایند.

براساس گزارش BBC، این شبکه اجتماعیبا اجرای بدون اجازه این آزمایش روانی در تلاش بوده تا نوع حالات روحی که کاربران در معرض آنها قرار می‌گیرند را کنترل کند. این آزمایش با همکاری دو دانشگاه آمریکایی کرنل و کالیفرنیا،‌سن‌فرانسیسکو انجام شده تا مشخص شود آیا قرارگیری در معرض احساسات می‌تواند بر الگوی رفتار کاربران در حین پست مطالب مختلف تاثیرگذار باشد؟

فیس‌بوک از این پروژه دفاع کرده و می‌گوید تنها اطلاعات مرتبط با این آزمایش که با هیچ فرد یا حساب کاربری خاصی در ارتباط نبوده‌است از کاربرانش جمع‌آوری شده و مورد استفاده قرار گرفته‌است.

با این‌همه انتشار خبر این آزمایش مخفیانه انتقادات فراوانی را برای فیس‌بوک به دنبال داشته‌است. برخی نحوه انجام این آزمایش را به باد انتقاد گرفته‌اند و نسبت به عوارض انجام چنین تحقیقاتی ابراز نگرانی کرده‌اند.

جیم شریدان نماینده حزب کارگر و از اعضای کمیته انتخابی رسانه‌های مشترک انگلستان نیز درخواست تحقیق درمورد این پروژه مخفیانه را داده‌است. به گفته وی چنین فعالیت‌هایی از قدرت بسیار بالایی برخوردارند و اگر تاکنون قانونی برای کنترل آنها وضع نشده، اکنون زمان وضع آن رسیده تا به این شکل از مردم محافظت شود. به گفته وی فیس‌بوک اطلاعات زندگی خصوصی مردم را دستکاری کرده‌است و نگرانی اصلی از زمانی است که فیس‌بوک و دیگر رسانه‌های اجتماعی تفکر مردم را در زمینه سیاست و دیگر زمینه‌ها دستخوش تغییر سازند.

از سویی دیگر، کاترین مور روانشناس کالج المهرست در ایلینویز می‌گوید براساس آنچه فیس‌بوک همواره با خوراک‌های خبری انجام می‌دهد و براساس توافقی که در زمان عضویت در این شبکه انجام می‌شود، این شرکت هیچ‌کار غیرعادی انجام نداده‌است و نتایج به‌دست آمده از آن نیز نه جالبند و نه حتی هشدار‌دهنده.

این تحقیق روی ۶۸۹ هزار کاربر فیس‌بوک و در مدت زمان یک‌هفته انجام گرفته‌است. در این آزمایش میزان احساسات موجود در خوراک‌های خبری که کاربران در معرض آن قرار می‌گرفتند تشدید می‌شدند تا بازخورد احساسی کاربران مورد بررسی قرار گیرند. نتایج نشان دادند کاربرانی که کمتر در معرض خوراک‌های خبری منفی قرار می‌گیرند، پست‌هایی با محتوای مثبت‌تر را روی صفحات خود ارسال می‌کنند.

به گفته آدام کریمر از محققان این آزمایش، دانستن اینکه آیا دیدن ارسال پست‌های مثبت توسط دوستان فیس‌بوکی منجر به احساس منفی در دیگر کاربران می‌شود و اینکه خواندن پست‌های منفی مداوم منجر به ترک کردن کامل فیس‌بوک خواهد شد برای محققان از اهمیت بالایی برخوردار بوده‌است.

با اینهمه کریمر تایید کرد فیس‌بوک در مقاله خود توضیح شفافی از دلایل انجام این آزمایش ارائه نکرده‌است. وی گفت نگرانی عده‌ای درباره این آزمایش قابل درک است و من و همکارانم از نحوه توضیح این تحقیق در مقاله منتشر شده و نگرانی که به واسطه آن ایجاد شده بسیار متاسفیم .

خسرو محمدزاده بازدید : 187 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)
unnamed

نرم‌افزارهای اجتماعی تلفن‌های همراه مزایا و کاربردهای گوناگونی برای کاربران دارند. در واقع بازار رو به رشد و رقابت بین شرکت‌ها برای ارائه‌ی خدمات جدید و افزایش تعداد کاربران این رسانه‌ها و نرم‌افزارها شاهد این مسئله است. یکی از مزایای مهم این نرم‌افزارها تسهیل ارتباطات میان‌فردی، گروهی و جمعی است. این نرم‌افزارها محدودیت‌های زمانی و مکانی ارتباط در جهان واقعی را از بین برده‌اند و نوع آرمانی ارتباطات را گسترش داده‌اند؛ ارتباطی که در آن ارسال، دریافت، ویرایش و پردازش اطلاعات به‌راحتی، سهولت و سرعت انجام می‌شود.

مسائلی که در گذشته بخش زیادی از آن‌ها تنها از خصوصیات ارتباطات جمعی بود، امروزه در اختیار کاربران اینترنت و تلفن‌های همراه نیز قرار دارد. از میان مزایا و کاربردهای نرم‌افزارهای اجتماعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

امکان ارتباط سریع، آسان و ارزان نسبت به سرویس‌ها و نسل‌های پیشین تلفن‌های همراه

گردش سریع‌تر اطلاعات و اخبار و حذف فرایندهای دروازه‌بانی خبر یا محتوا

امکان اشتراک عقاید، نظرات، فایل‌ها، نرم‌افزارها و…

گذران اوقات فراغت با کاربرانی که علایق و ایده‌های مشترک دارند

امکان خلق و تولید، ابتکار و خلاقیت در یک فضای مبتنی بر همکاری جمعی

سفارشی و شخصی شدن محتواها، خدمات و عملکردها براساس نیازها و سلایق کاربر

ساختارها و فرصت‌های برابر برای همه‌ی کاربران

 تأثیرات و پیامدهای رسانه‌ها و نرم‌افزارهای اجتماعی

نگرانی‌هایی درباره‌ی نقص، آسیب، خطا و دیگر اتفاقات ناخوشایند برای کاربران نرم‌افزارهای اجتماعی تلفن‌های همراه وجود دارد. مسائلی که مرتبط با امنیت کاربر، اعتماد و حریم خصوصی است. اصولاً ضعف زیرساخت‌ها در شبکه‌های تلفن همراه آن‌ها را به هدف‌هایی راحت برای تهدیدهای گوناگون تبدیل کرده است.

 حریم خصوصی تعاریف متعددی دارد. آلن ویستن آن را حق افراد برای مشخص کردن اینکه اطلاعات شخصی‌شان چه زمانی، چگونه و به چه میزانی به دیگران منتقل شود تعریف کرده است. حریم خصوصی گاه مربوط به ناشناس بودن، یعنی تمایل به گمنامی یا دور ماندن از عرصه‌ی عمومی است. دو نوع حریم خصوصی عبارت‌اند از:

 

خسرو محمدزاده بازدید : 187 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

مجید درویشی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با بیان اینکه ازدواج یکی از چالش‌های بزرگ کشور ماست، گفت: به طور میانگین روزانه شاهد ۴۰۰ طلاق در کشور هستیم که این آمار بسیار نگران کننده‌ای است.

این استاد گروه روانشناسی دانشگاه‌های استان کرمانشاه افزود: در اسلام، تشکیل خانواده بسیار مورد توجه قرار گرفته و ازدواج فرایندی است از کنش متقابل بین دو فرد که با گذرندان دوره آشنایی به یک رابطه پایدار تبدیل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پیش از ازدواج آزمون‌هایی وجود دارد که ۸۵ درصد از سلامت روانی انسان‌ها را مشخص می‌کند و این امر باید در بین افراد تحصیلکرده ترویج داده شود.

درویشی گفت: قبل از ازدواج باید تقابل‌ها و تفاهم‌های یکدیگر شناخته شود و افراد از نظر روانی مورد بررسی قرار گیرند.

این روانشناس افزود: دوستی‌ها و ازدواج‌های خیابانی متزلزل‌ترین نوع ازدواج خواهد بود، چراکه ازدواج پدیده‌ای مبتنی بر عقاید، ارزش‌ها، نگرش‌ها و هنجارها‌ست.

وی خاطرنشان کرد: آشنایی در فضای مجازی یکی از بدترین نوع آشنایی‌هاست که پس لرزه های آن در جامعه مشاهده می شود. بنابراین در زمینه ازدواج باید کار فرهنگی صورت گیرد و هرگونه آشنایی پیش از ازدواج باید با اطلاع خانواده‌ها انجام پذیرد.

وی تاکید کرد: نخستین سوال اساسی برای ازدواج باید آشنایی درباره خانواده باشد، زیرا شخصیت فرد در خانواده شکل گرفته است.

درویشی با بیان اینکه مهمترین مساله در ازدواج جذابیت است، اظهارکرد: جذابیت نباید تنها در مورد ظاهر افراد باشد.

درویشی یادآورشد: مشاوره پیش از ازدواج برای جلوگیری از ناکامی در زندگی حایز اهمیت بوده و هدف از این جلسات آگاهی سازی و فعال‌سازی ذهن افراد است.

گفتنی است: این سخنرانی علمی به همت تشکل دانشجویی مصباح و با همکاری معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد

خسرو محمدزاده بازدید : 198 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

فیسبوک در اقدامی جدید قصد دارد که قابلیتی جنجال برانگیز به شبکه ی اجتماعی اش اضافه کند. این ویژگی قرار است که با استفاده از میکروفون گوشی کاربران، صداهای محیط اطراف آن ها را دریافت کند. اگرچه فیسبوک اعلام کرده است که این ابزار کاملاً امن بوده و هیچگونه اطلاعات شخصی را ضبط نخواهد کرد اما بسیاری از کاربران نگرانی خود را در این باره ابراز کرده اند.

نت شهر: به نقل از فیسبوک، این ابزار جدید می تواند به کمک دریافت صداهای محیط کاربران، موسیقی، فیلم و یا برنامه ی تلویزیونی در حال پخش را تشخیص دهد و در ارسالی های آن ها در فیسبوک این اطلاعات را نیز به صورت خودکار اضافه کند.

به گقته ی یکی از کارکنان فیسبوک: “هنگامی که شما می خواهید بدون نوشتن کلمه ای، موسیقی یا فیلم مورد علاقه ی خود را که در حال تماشا کردن آن هستید، با دوستانتان به اشتراک بگذارید، این قابلیت به کمک شما خواهد آمد.” او همچنان اعلام کرد که این ویژگی در هفته های آتی برای اندروید و iOS فراهم خواهد شد.
در واکنش به این جریان، عده ای از کاربران که تعداد آنان به ۵۰۰۰۰۰ نفر می رسد، دادخواستی را امضا کرده و در فضای فیسبوک منتشر کردند. به عقیده ی آنان، این حرکت فیسبوک پیش از آنکه برای رفاه بیشتر کاربران طراحی شده باشد، ابزاری جاسوسی محسوب می شود و باید قبل از آغاز این پروژه آن را متوقف کرد. گرچه ۵۰۰۰۰۰ نفر کاربر مخالف می تواند تأثیر بدی بر روی این پروژه داشته باشد اما این رقم در مقایسه با تعداد کل کاربران فیسبوک، یعنی ۱٫۲ میلیارد کاربر، آنچنان هم رقم بالایی نیست.
برخی بر این باورند که این اعتراض بیشتر به عدم اعتماد اذهان عمومی به فیسبوک مربوط می شود تا به عملکرد این ویژگی، چراکه در حال حاضر برنامه هایی نظیر شازم و سوندهوند نیز کاربردی مشابه دارند و نه تنها با اعتراض این چنینی مواجه نشدند، بلکه بسیاری از کاربرانشان این برنامه ها را پرکاربرد و مفید تلقی می کنند.
در پاسخ به این اعتراضات فیسبوک به کاربرانش اطمینان داده است که این ویژگی هرگز مکالمات روزمره ی شما را ضبط و ذخیره نخواهد کرد و تنها زمانی فعال خواهد شد که خود کاربر به آن اجازه دهد. همچنین اگر کاربران به هر دلیلی نخواهند که از این قابلیت استفاده کنند، هیچ تغییری در حساب کاربری آن ها بوجود نخواهد آمد و می توانند همانند قبل به فعالیت های خود ادامه دهند.

خسرو محمدزاده بازدید : 197 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

محمد حسن انتظاری در هفتمین گردهمایی مسئولان اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان سراسر کشور اظهار داشت: با وجود آنکه شبکه اصلی وایبر در کشور اسراییل قرار دارد اما بیشترین مشترکین این شبکه ها از ایران بوده و در این میان جمع کثیری از مسوولان کشور نیز از اعضای این شبکه هستند.

وی به فرصت ها و تهدیدهای موجود در فضای مجازی اشاره کرد و توانمندسازی دانش آموزان، دستیابی سریع به آخرین فناوری ها، تبادل اطلاعات با سرعت بالا و هزینه کم را از فرصت های مهم در فضای مجازی برشمرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی افت تحصیلی و تغییر سبک زندگی دانش آموزان را از جمله تهدیدها در فضای مجازی عنوان و تصریح کرد: تسلط زبان، فرهنگ و ارزش های غربی، تضعیف اعتقادات و گسترش اباحه گری و تغییر سبک زندگی، چالش بین والدین و فرزندان و شکاف نسل ها، انحراف، افسردگی و افت تحصیلی از مهمترین تهدیدها در فضای مجازی به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دفتر مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی، انتظاری با ابراز تاسف از اینکه هویت جدیدی در حال شکل گیری است، گفت: از تهدیدهای دیگر فضای مجازی این است که ما را از هویت اصیل ایرانی، اسلامی و حقیقی خود دور می سازد.

وی فضای مجازی را جامعه انسانی دانست که ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی یک جامعه انسانی را دارا است و در فرایند سیاست گذاری و مدیریت این فضا باید همه ابعاد ملاحظه شود.

* فناوری فاوا یک ابزار خنثی و خام نیست

دبیر شورای عالی فضای مجازی، فناوری فاوا را یک فناوری جهت دار که در ذات خود واحد فرهنگ است، دانست و گفت: این فناوری یک ابزار خنثی و خام نیست.

انتظاری تاکید کرد: شورای عالی فضای مجازی ۱۷ اسفندماه سال ۱۳۹۰ با حکم رهبر معظم انقلاب تاسیس شد که در بخشی از این حکم به لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره گیری حداکثری از فرصت های ناشی از آن به منظور پیشرفت همه جانبه کشور و ارایه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب های ناشی از آن اشاره شده است.

وی ارتقای سطح آگاهی والدین، آموزش مباحث مرتبط با فضای مجازی در مدارس و ارتقای سواد دانش آموزان، حمایت از تولید و گسترش شبکه های علمی و برنامه های بومی، را از جمله پیشنهادات مهم برای استفاده از فضای مجازی برشمرد.

انتظاری مدیریت فرهنگی را برای جوانان مهم و عام خواند و افزود: جوانان ما نیازمند مدیریت در این فضا هستند و برای پیمودن راه سخت فضای مجازی ایرانی، اسلامی و حقیقی مطلوب باید نقشه راه مدون داشته باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اعلام برنامه های ملی این شورا در حوزه آموزش مجازی و بازی های رایانه ای از انجمن های اسلامی دانش آموزی کشور دعوت کرد تا در بحث فرهنگسازی و برنامه ریزی در فضای مجازی مشارکت جدی و فعال داشته باشند.

خسرو محمدزاده بازدید : 177 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی درباره رابطه اعتیاد برخی زوجین به شبکه‌های اجتماعی با طلاق در آمارها هشدار داد.
ولی‌اللّه نصر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه کدام یک از آسیب‌ها در جامعه با توجه به نوع و وفور آن در دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی اهمیت بیشتری پیدا کرده است، اظهار داشت: دو موضوع طلاق و کودکان کار و خیابان از جمله موضوعاتی هستند که در اولویت کاری ما قرار دارند.
وی ادامه داد: آمار ثبت احوال نشان می‌دهد اکثر طلاق‌ها در ۵ سال نخست زندگی رخ می‌دهد که در این بین سال نخست سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است، آمارهای مذکور این نگرانی را به وجود می‌آورد که معیار شناخت زوجین از یکدیگر نسبت به گذشته تغییر کرده و به سمت شناخت از طریق انواع شبکه‌های اجتماعی رفته است که طبیعتاً نمی‌تواند شناخت صحیح و کاملی باشد.
مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی همچنین گفت: متأسفانه این شیوه شناخت از سنتی به صنعتی تغییر پیدا کرده و بعد از تشکیل زندگی زوجین به تدریج متوجه می‌شوند معیار شناخت درست نبوده و بسیاری از گفته‌ها حقیقت ندارد.
وی افزود: از سوی دیگر آسیب نوپدیدی که متاثر از حضور بیش از حد زوجین در فضای مجازی و ارتباطات درون شبکه‌های اجتماعی به ویژه شبکه های اجتماعی موبایلی است مشکلاتی را در روابط زوجین به وجود آورده و آنها اکثر وقتی را که باید با یکدیکر بگذرانند در این شبکه‌ها سپری می‌کنند و به نوعی اعتیاد دچار شده‌اند.
نصر بیان کرد: باید توجه کرد بسیاری از این سامانه‌ها با صرف هزینه‌های میلیاردی برای از هم پاشیدن بنیان خانواده و ریختن قبح طلاق راه‌اندازی شده‌اند.
وی تصریح کرد: دفتر امور آسیب‌دیدگان بهزیستی در حال تهیه بسته‌های تحکیم بنیان خانواده با محوریت آموزش مهارت‌های زندگی و جلوگیری از وقوع طلاق و کاهش‌های مرتبط با آن است که امیدواریم تا دو ماه آینده آماده ارائه به جامعه هدف باشد.

خسرو محمدزاده بازدید : 238 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

حث‌های مختلفی را می‌توان درخصوص علل انحرافات در شبکه‌های اجتماعی مطرح کرد یکی از علل بروز چنین شرایطی این است که ما چند نوع رفتار در کاربران شبکه‌های اجتماعی شاهد هستیم و این رفتارها در فضای مجازی، فضای واقعی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

علی گرانمایه‌پور استاد و کارشناس علوم ارتباطات به بررسی اهداف کاربران ایرانی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و علل دوگانگی رفتاری و شخصیتی افراد در این فضا پرداخت.

* هدف عمده کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران چیست؟

گرانمایه‌پور: یکی از رفتارهای قدیمی در کاربران، وب گردی است. بسیاری از کاربران زمانی که در فضای مجازی اقدام به هرزگردی‌ می‌کنند عمدتا آغاز فعالیت خود را وب‌گردی قرار می‌دهند. این دسته از کاربران عمدتاً برای فرار از خستگی‌های روزمره و مسائلی از این دست بدون هدف وارد این فضا می‌شوند.

* آسیب‌هایی که امکان  دارد کاربران شبکه‌‌‌های مجازی و اجتماعی با آن مواجه شوند چیست؟

گرانمایه‌پور: اولین آسیبی که برای تمامی کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌توان متصور شد این است اکثر کاربران هویت نامشخصی دارند و همین امر می‌تواند زمینه ساز بروز بسیاری از مشکلات و نابهنجاری‌ها باشد. در فضای واقعی قانون شکنی‌ها توسط ناظران امر مخفی نمی‌ماند و قابل کنترل خواهد بود این در حالی است که در فضای مجازی کنترل آسیب‌ها گاهی اوقات غیرممکن است. افراد متخلف در سیاه‌چاله‌های فضای مجازی پیام‌های خود را می‌گذارند و راه گریز نیز برای آنها به راحتی فراهم است.

* کاربران ایرانی به دنبال چه گمشده‌ای در این فضا می‌گردند؟

گرانمایه‌پور: در ابتدا کاربران فضای مجازی باید ببینند که در شبکه‌های اجتماعی دنبال سرگرمی ، عشق، علاقه، خودنمایی، انتشار اطلاعات شخصی و خاطره نویسی هستند یا مسائل دیگری را دنبال می‌کنند و در این میان وظیفه نهادها و دستگاه‌های مربوطه از جمله صدا و سیما آگاهی بخشی است و باید آموزش‌های لازم در خصوص آسیب‌شناسی این فضا به افراد داده شود.

در مدارس و دانشگاه‌های خودمان استفاده از رایانه را زیاد سخت نمی‌گیریم. دانش‌آموزان و دانشجویان به راحتی با نصب فیلتر شکن می‌توانند وارد فضاهایی شوند که خارج از گروه سنی آن‌ها است. هم‌اکنون ورود به شبکه‌های اجتماعی در مقایسه با یک دهه گذشته برای کاربران به دلیل فراگیر شدن استفاده از تلفن همراه و کاربردهای آن برای ورود به اینترنت بسیار سهل و آسان شده است. برهمین اساس استفاده از اینترنت و فضای مجازی در میان افراد شخصی‌تر و خصوصی‌تر شده و همین مسئله تبعاتی را با خود به همراه دارد.

* .

خسرو محمدزاده بازدید : 202 چهارشنبه 03 دی 1393 نظرات (0)

همایش «نقش ما در تحول فضای مجازی» امروز با همت مجمع زنان انقلاب اسلامی در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این همایش روح الله مؤمن نسب این کارشناس فضای مجازی با اشاره به آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و وابستگی آن به رژیم اشغالگر صهیونیستی گفت: دلیل ماندگاری جهل، وهم است و شبکه‌های اجتماعی وهم را در بین مردم گسترش می‌دهد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها با وهم می‌خواهند ما را از هم جدا کنند و هم اکنون شاهد هستیم اعضای خانواده در کنار هم نشسته اند اما هیچکدام حواسشان به دیگری نیست و همه با موبایل‌های خود سرگرم هستند.

این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: هویت در شبکه‌های اجتماعی گم شده است و هر فردی به راحتی خود را به عنوان فرد دیگری معرفی می‌کند این شاید در جامعه آمریکایی مهم نباشد اما برای ما که یک فرهنگ غنی و اصیل داریم به عنوان یک چالش جدی است.

مؤمن نسب خاطرنشان کرد: خود شبکه‌های اجتماعی می‌گویند ما آمده ام تا افکار مردم را تسخیر کنیم و پس از آن باعث تغییر رفتار افراد شویم، بعد از آنکه قدرت تفکر از افراد گرفته شود رفتار آنها نیز تغییر خواهد کرد، متأسفانه امروزه اگر اعضای خانواده‌ ساعت‌ها صدای یکدیگر را نشوند احساس کمبود نمی‌کنند اما اگر تنها یک ساعت شارژ گوشی همراه آنها تمام شود گویی از دنیا عقب مانده‌اند.

وی افزود: نظام رسانه‌ای غرب می‌گوید مهم این نیست که یک حرف را چند نفر می‌زنند بلکه مهم این است که یک حرف را چند نفر می‌شنوند، مگر ممکن است اسرائیلی که کودکان را در قنداق سلاخی می‌کند ابزاری در اختیار ما قرار دهد که با آن بتوانیم اسلام را گسترش دهیم.

این کارشناس فضای مجازی گفت: اینکه گفته می‌شود دنیا بدون مرز شده است یک دروغ است باید دقت کنیم که امروزه شبکه‌های اجتماعی با عنوان سرویس به مردم ارائه می‌شود و معنی لغوی سرویس در لغت نامه فارسی نوکری است، آیا این قابل قبول است که اوباما و آمریکا و اسرائیل با ارائه این به اصطلاح سرویس‌ها می‌خواهند نوکری ما را بکنند؟

مؤمن نسب اظهار داشت: یکی از فعالان در عرصه فضای مجازی خدمت آیت الله بهجت رسید و خدمت ایشان عرض کرد، من در فضای مجازی و اینترنت فعالیت می‌کنم، ایشان به آن فرد هشدار داند و گفتند: «مراقب باشید در یک ظرف نجس غذا می‌خورید».

وی افزود: شورای عالی فضای مجازی تشکیل شد تا این ظرف نجس را پاک کند و شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کند تا اینترنت سالم، سریع و ارزان در خدمت مردم قرار گیرد اما هم اکنون دقت کنیم که اینترنت و استفاده از آن هم اکنون در چه وضعیتی قرار دارد؟ از طریق بازدیدها و جست و جوهای ما چه منابع مالی برای غرب و شرکت‌های تولید کننده این نرم افزارها تولید می‌شود؟

مؤمن نسب اظهار داشت: در یک پژوهش مشخص شد که ۶۸ درصد از طلاق‌ها به دلیل ارتباطی رخ داده است که یکی از زوجین با یک جنس مخالف در این شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کرده است و این یعنی اگر این شبکه‌های اجتماعی نبودند ۷۰ درصد از طلاق‌ها کاهش پیدا می‌کرد.

وی افزود: متأسفانه برخی از بازی‌ها و CD های بازی که با قیمت‌های بسیار نازل در اختیار کودکان ما قرار می‌گیرد خرید و فروش آنها در آمریکا جرم است، ما هم اکنون ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر کاربر اینترنت داریم که سن این افراد زیر ۱۸ سال هستند و این افراد در معرض خطرات و آسیب‌های اجتماعی زیادی قرار دارند.

این کارشناس فضای مجازی گفت: غرب با راه اندازی این شبکه‌های اجتماعی از سیاست قورباغه پخته استفاده کرده است به این معنی که آنها معتقدند اگر یک قورباغه را در یک ظرف آب جوش بیندازید فرار می‌کند و می‌رود اما اگر آن را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید شنا می‌کند و اگر در زیر ظرف شعله کوچکی روشن شود آب به مرور گرم و قورباغه به مرور عصب‌های خود را از دست می‌دهد و پخته می‌شود، امروز در استفاده کردن از شبکه‌های اجتماعی نیز این سیاست را در پیش گرفته اند.

مؤمن نسب گفت: حتی اگر یک گوسفند را بخواهند وارد کشور کنند آن را قرنطینه و آزمایش می‌کنند که بیماری خاصی را وارد کشور نکند اما گوشی‌های تلفن همراه کیلویی وارد کشور می‌شود و متأسفانه در این موارد هیچ برنامه ریزی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: پیوست فرهنگی از سوی مسئولان جدی گرفته نشده است و همه آن را به گردن دیگری می‌اندازند و نکته جالب اینجاست که اوباما می‌گوید من به دخترانم اجازه نمی‌دهم عضو فیس بوک شوند و در پیامی برای دانش آموزان نیز گفته است: جوانان به دنبال آینده خود باشید و همه رفتارهای شما کنترل می‌شود.

این کارشناس فضای مجازی ادامه داد: امروزه همسران، زنان و مردان برای گوشی‌های خود رمز می‌گذارند و این سوء ظن و تردید را در بین اعضای خانواده ایجاد می‌کند و تردیدها مقدمه‌ای برای آشفتگی خانواده‌ها، دوری اعضای خانواده از هم و طلاق می‌شود به عبارت دیگر شبکه‌های اجتماعی افراد را از دوستان و آشنایان و به عبارتی خودی‌ها دور و به غریبه‌ها نزدیک می‌کند.

مؤمن نسب ادامه داد: بسیاری از بازی‌های رایانه‌ای در ۱۷ یا ۱۸ قسمت نحوه انجام جرائم را به کودکان آموزش می‌دهند و خانواده‌ها باید خطر این بازی‌ها را جدی بگیرند و آنها را در اختیار کودکان قرار ندهند.

در ادامه این همایش حجت الاسلام کهوند گفت: نکته مهم در استفاده از فضای مجازی این است که آن را به صورت منظومه‌ای نگاه کنیم امروز با نصب یک برنامه در گوشی‌های تلفن همراه امکان دسترسی به ۶۰۰ کانال ماهواره ای وجود دارد که حدود ۱۸۰ کانال آن دوزبانه و یا زیرنویس فارسی دارد.

وی ادامه داد: باید دقت کرد که خروجی اینترنت و شبکه‌های اجتماعی برای ما چه بوده است؟ اینترنت آمده بود که در خدمت علم، اقتصاد و فناوری باشد اما هم اکنون چند درصد استفاده از اینترنت در این فضا انجام می‌شود؟

حجت الاسلام کهوند ادامه داد: ما در یک شوره زار صهیونیستی با عنوان شبکه‌های اجتماعی وارد شده‌ایم، عده‌ای آن را چاقو یا تیغ دو لبه می‌دانند و می‌گویند مهم این است از این ابزار چگونه استفاده شود اما دقت نمی‌کنند که دسته این چاقو در دست چه کسی است؟

وی ادامه داد: کارشناسان و پژوهشگران کشورهای غربی گفته اند اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی از اعتیاد به مواد افیونی بیشتر است و در اینصورت تصور کنید که آیا ممکن است آنها برای خدمت به ما این ابزارها را به رایگان در اختیار ما گذاشته باشند.

کهوند اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بارها تأکید فرموده اند که اهمیت فضای مجاری مانند اهمیت انقلاب اسلامی است پس باید آن را جدی گرفت.

همچنین نیلچی زاده کارشناس امور خانواده نیز با بیان اینکه متأسفانه ما و مسئولان در مورد فضای مجازی و آسیب‌های آن ترس جدی نداریم گفت: ندانستن و نگفتن در مورد بسیاری از ترس‌ها به مراتب ضررهای زیادتری را به دنبال خواهد داشت.

وی اظهار داشت: فضای مجازی روح و عاطفه افراد را زخمی می‌کند و سپس تیر خلاص را به افکار فرد می‌زند.

مؤمن نسب استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی و کمک به ترویج آنها را راهکاری برای مقابله با خطرات شبکه‌های اجتماعی غربی دانست و گفت: خانواده‌ها هوشیار باشد چه امکاناتی را در اختیار فرزندان خود قرار می دهند و از آنها در چه مسیری استفاده می‌شود

خسرو محمدزاده بازدید : 156 سه شنبه 25 آذر 1393 نظرات (0)

شبكه‌هاي اجتماعي وايبر و... مي‌تواند يك دستگاه بي‌سيم باشد كه اپراتور (فرمانده) آن با عملياتي‌سازي نظريه بسيج منابع «چارلز تيلي» ، از هركجاي دنيا قادر به اجرا و سازماندهي يك آشوب طراحي شده است...

 

جناب آقای دکتر واعظی
وزیــر محترم ارتبـاطات و فنــاوری اطلاعات
سلام علیکم

نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب موهن علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در هفته های اخیر از طریق برخی شبکه های اجتماعی نظیر واتس آپ ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولت های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی می شود و با عنایت به این که علی‌رغم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهم آوری امکان مسدود سازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه های موصوف و ارائه شبکه های اجتماعی داخلی هم سطح با شبکه های مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است.

لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده ای طبق قانون برخورد خواهد نمود.

غلامحسین محسنی اژه‌ای
معاون اول قوه قضائیه

تعداد صفحات : 17

درباره ما
Profile Pic
اطلاعیه: از کلیه وبلاگ نویسان ارزشی عزیز که علاقه مند همکاری در اداره پایگاه اینترنتی بسیج های سنندج را دارند دعوت میکنیم ما را در هر چه بهتر شدن این سایت همیاری کنند. .............. رزمنده ای كـه در فـضای سایبر می جنـگی بـرای فـشردن كلیدهای كامپیوتر وضـو بگیر و بـا نیـت قربه الی الله مطلب بنویس.بدانكه تو مصداق و مارَمَیت اِذ رَمَیت ... هستی .تو در شبهای تـاریك جبهه سایبری از میدان مین گناه عبور میكنی مراقب باش،به شهدا تمسك كن بصیرتت را بالا ببر كه تركش نخوری...رابطه خودت را با خدا زیاد كن...با اهل بیت یكی شو و در این راه گوش به فرمان آنها باش. .............. *افـــتــخـارات وبــــلاگــ* افتــخاری جـــز خـــدمت نداریــــم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 153
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 35
  • بازدید ماه : 309
  • بازدید سال : 5,566
  • بازدید کلی : 107,810
  • بنر و هدر صلواتی

    با سلام خدمت وبلاگ نویسان و مخاطبان همیشگی سایت "آسمان بسیج"

    به منظور پاسداشت زحمات وبلاگ نویسان در فضای مجازی در نظر داریم به وبلاگ نویسان فعال در سایت بسیج های سنندج هدر و بنر رایگان ارائه دهیم.

    برای این منظور کافی است سفارش خود همراه با مشخصات کامل(آدرس وبلاگ/اندازه/جملات و رنگ بندی درون طرح) به ایمیل [email protected] ارسال نمائید.