loading...
اسمان بسیج
خسرو محمدزاده بازدید : 182 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

یکی از تفاوت‌های استاکس‌نت با سایر ویروس‌ها، شیوه مخفیکردن عملیات‌هایش است، آنچه این ویروس را منحصر به فرد می‌کند، شیوه‌ای‌ست کهویروس به وسیله آن عملکردهایش را پنهان می‌سازد سایت"وایرد" در گزارشی مفصل، "استاکس‌نت" را رمزگشایی و اهداف آنرا در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران بررسی کرد. بخش دوم این مقاله به بررسیرایانه های آلوده شده به وسیله استاکس‌نت می پردازد .

استاکس‌نت در مقایسه با سایر ویروس‌ها حجم بی نهایتزیادی داشت
چند لایه مانند ماسک، حفره "روز صفر" که اینویروس از آن استفاده می‌کرد را پوشانده بود و رسیدن به ریشه آن را مشکل می‌کرد.این ویروس همچنین بسیار سنگین بود: 500 کیلوبایت که در مقایسه با ویروس‌های دیگریکه تنها 10 تا 15 کیلوبایت حجم دارند، بسیار حجیم است. چنین ویروس سنگینی معمولاًشامل یک فایل حجیم ایمیج است، مثلا یک صفحه بانکی آنلاین و دروغین که در کامپیوترآلوده باز می‌شود و از کاربر تقاضا می‌کند تا اطلاعات حساب بانکی اش را وارد کند.اما هیچ فایل ایمیجی در استاکس‌نت وجود نداشت و اطلاعات زیادی نیز در آن موجودنبود. به نظر می‌رسید کد این ویروس، یک توده فشرده و کارآمد از اطلاعات و فرمانباشد. "او مورچو" به سرعت به این ویروس علاقه‌مند شد .

اولین برخورد با ویروسی مشابه با استاکس‌نت
اولین برخورد اومورچو با این ویروس در سال 1996 بود. در آنزمان یکی از دانشجویان دانشگاه دوبلین ویروسی را ساخت که به شبکه این دانشگاه حملهکرد . در اواسط ماه مارس، صدها اتاق منتهی بهآزمایشگاه‌های این دانشگاه به دانشجویان اجازه ورود نمی دادند، مگر این که آنها به10 سؤالی که در صفحه کناری‌شان پدیدار می‌شد، جواب می‌دادند. اغلب افراد از اینمشکل به وجود آمده ناراحت شدند، اما او مورچو جذب کد آن شد و آن را تجزیه کرد تابببیند چگونه کار می‌کند. گشودن ساختار هر چیزی در خون او بود. وی در کودکی نیز ازآن کودکانی بود که به جای بازی با ماشین اسباب‌بازی‌اش، آن را تکه‌تکه می‌کرد تاببیند چرخ‌دنده‌هایش چگونه کار می‌کنند. همین کنجکاوی بود که او را به حوزه امنیتیکشید .

شروع کار او مورچو به عنوان متخصص امنیتی
او مورچو پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، برای مدت کوتاهیبه عنوان آزمون‌گر نفوذ در یکی از شرکت‌های سازنده کیوسک‌های اینترنتی در آمریکامشغول شد . وی تلاش می‌کرد تا سیستم پرداخت کیوسک راهک کند تا به طور مجانی به اینترنت دسترسی پیدا کند. شرکت، وی را تنها برای انجامچند آزمون استخدام کرد، اما سپس او و سایر آزمون‌گرها را سه ماه دیگر نگه داشت،زیرا آنان مدام راه‌هایی را برای هک کردن سیستم کیوسک پیدا می‌کردند. در سال 2002وی با یک شرکت آنتی‌اسپم همکاری کرد که پس از مدت کمی به شرکت "سیمانتک " پیوست. او مورچو در نهایت به دفتر موفق شرکت در شهر کالوررفت و دوبلین را به مقصد کالیفرنیای جنوبی ترک کرد .

او مورچو، در یک نگاه ویروس‌های معمولی را شناسایی می‌کرد
اما استاکس‌نت با سایر ویروس‌ها تفاوت داشت اگر شما هم بهاندازه او مورچو ویروس و کرم دیده باشید، با یک نگاه به یک نرم‌افزار مخرب تشخیصمی‌دهید که از چه نوعی است، حال مهم نیست که این نرم‌افزار بدون دقت درست شده باشدو یا با دقت و نظم ایجاد شده باشد. استاکس نت شامل اجزای مختلفی بود که هر کدام دریک محل خاص قرار داشتند و این باعث می‌شد که اجرای عملکردها و اصلاح آن در صورتنیاز ممکن شود .

تفاوت استاکس‌نت با سایر ویروس ها
یکی از تفاوت‌های عمده استاکس‌نت با سایر ویروس‌ها، شیوه مخفی کردن عملیات‌هایش بود آن چه در مورد اینویروس بیش از هر چیز مشخص بود، شیوه‌ای بود که ویروس به وسیله آن این عملکردها رامخفی می‌کرد. عملکرهای ویندوز معمولاً زمانی که لازم باشد، از یک فایل DLL که روی هارد دیسک ذخیره شده است، بارگذاری می‌شوند.بنابراین انجام این کار با استفاده از فایل‌های مخرب، نشانه‌ای را به دست آنتی‌ویروسمی‌دهد. استاکس‌نت فایل DLL رمزگشایی شده خودرا، به جای هارد دیسک، تنها در حافظه رم ذخیره و آن را به عنوان یک فایل مجازی بااسمی که به شکل خاص تعیین شده بود، ایجاد می‌کرد .

استاکس‌نت نسل جدیدی از روش مخفی کردن فایل‌های آلوده رابه وجود آورد
این ویروس سپس API ویندوز (رابط بینسیستم عامل و برنامه‌هایی که روی آن نصب می‌شوند) را به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کردکه هر گاه برنامه‌ای بخواهد عملکردی را از یک لایبرری با آن نام خاص بارگذاری کند،به جای هارد دیسک درون حافظه، رم آن را بیابد. استاکس‌نت در اصل، نسل کاملاً جدیدیاز فایل‌های مخفی را ایجاد کرده بود که روی هارد دیسک ذخیره نمی‌شدند و به همیندلیل نیز یافتن آن‌ها تقریباً غیر ممکن بود .

روش استاکس‌نت در مخفی کردن فایل‌های مخربش منحصر به فردبود
او مورچو در تمام سال‌هایی که نرم‌افزارهای مخرب را تحلیلکرده بود، تا به حال با این تکنیک برخورد نکرده بود. وی در یکی از مصاحبه‌هایاخیرش در دفتر سیمانتک اظهار کرد : « حتی ویروس‌های پیچیده‌ای که ما می‌بینیم هیچ کدام این کار را نمی‌کنند .»

دلایل جدید نشان می‌داد که استاکس‌نت یک ویروس کاملاًحرفه‌ای است
مدام دلایل جدیدی پیدا می‌شد که نشان می‌داد استاکس‌نت یکویروس بسیار حرفه‌ای است. با این حال، او مورچو از میان 500 کیلوبایت کد ویروس،تنها اولین کیلوبایت آن را بررسی کرده بود. مشخص بود که برای مقابله با این ویروسبه یک تیم نیاز است. سؤال این بود: آیا آنها "باید" با این ویروس مقابلهمی‌کردند؟

وظیفه آنتی‌ویروس، تنها تشخیص و جلوگیری از ویروس و پاک‌سازیسیستم‌های آلوده شده است
اگر سیمانتک، پروژه استاکس‌نت را در همین جا رها کرده و بهپروژه‌های دیگر می‌پرداخت، هیچ کس این شرکت را سرزنش نمی‌کرد. وظیفه اصلی شرکت‌هایآنتی ویروس، تشخیص است: یعنی متوقف کردن آلودگی‌های رایانه‌ای پیش از آن که واردرایانه‌ها شوند و پاک کردن سیستم‌هایی که پیشتر به آن آلودگی دچار شده‌اند. در اینمیان، [بررسی] کاری که نرم‌افزار مخرب روی رایانه‌ای که به آن آلوده شده‌ استانجام می‌دهد، در اولویت دوم است .

کد استاکس‌نت پیچیده‌تر از آن بود که تنها برای جاسوسیایجاد شده باشد
به نظر می‌رسید کد این ویروس بسیار پیچیده‌تر و حرفه‌ای‌تراز آن باشد که صرفاً برای جاسوسی ایجاد شده باشد. این ویروس یک پازل بسیار هیجان‌آوربود و او موچو می‌خواست آن را حل کند. وی گفت: «همه چیز این ویروس مو را به تن آدمراست می‌کرد، این ویروس چیزی است که ما باید درون آن را نگاه کنیم .»

ادامه تحلیل کد استاکس‌نت به وسیله محققان سیمانتک
در کشورهای مختلف او مورچو مراحل ابتدایی ارزیابی‌اش را ازکدهای ویروس به اتمام رساند و یک پک به‌روزرسانی را برای تیم تحقیقاتی سیمانتک درتوکیو فرستاد. سیمانتک در اروپا، آمریکا و ژاپن آزمایشگاه‌هایی دارد تا به اینترتیب محققانش در مناطق جغرافیایی مختلف همواره در دسترس باشند و بتوانند بهتهدیدهای مهم حمله کنند. محققان این شرکت، مانند کشتی‌گیرهایی که پرچم تیم خود رابه دست کشتی‌گیر بعدی می‌دهند، زمانی که طرح خود را در مکانی به پایان می رسانند ودر مکانی دیگر آغاز می کنند، تهدیدهای جدید را به یکدیگر معرفی کنند. تیم توکیو آخرهفته را صرف ترسیم بخش‌های مختلف استاکس‌نت کرد تا چارچوبی کلی از آن چه با آنمقابله می‌کند، داشته باشد . او مورچو دوشنبه کارتیم توکیو را همراه با "اریک چین"، مدیر صنعتی پاسخ امنیتی سیمانتک، و"نیکولاس فالیر"، مهندس ارشد نرم‌افزار و تحلیل‌گر کد در دفتر سیمانتکدر پاریس، ادامه داد .

استاکس‌نت پس از آلوده کردن سیستم ها به آشیانه خبر می‌داد
استاکس‌نت پس از آلوده کردن سیستم گزارش‌هایی را به"خانه" می‌فرستاد آنان تشخیص دادند که هر گاه استاکس‌نت رایانه‌ای راآلوده می‌کند، به خانه زنگ می‌زند تا اطلاعاتی را در مورد رایانه آلوده شده گزارشدهد. این اطلاعات شامل آدرس‌های داخلی و خارجی آی‌پی، نام رایانه، سیستم عامل ونسخه آن بود و همچنین این که آیا نرم‌افزار "زیمنس سیماتیک وین‌سی‌سی استپ7" یا به شکل خلاصه "استپ 7"، بر روی این رایانه نصب است یا خیر.سرورهای کنترل و فرماندهی به مهاجم‌ها اجازه می‌دادند تا استاکس‌نت را روی رایانه‌هایآلوده به‌روزرسانی کنند و عملکردهای جدید و یا حتی فایل‌های مخرب بیشتری را دررایانه آلوده به این ویروس اضافه کنند .

سیمانتک یک گودال اطلاعاتی را سر راه گزارش‌های استاکس‌نتبه خانه گذاشت. ارائه‌دهندگان خدمات DNS ، پیشتر ترافیک ورودیرا برای جلوگیری از استفاده مهاجم‌ها قطع کرده بودند . سیمانتک فکر بهتری داشت. این شرکت با ارائه دهندگان خدمات به استاکس‌نتتماس گرفت و آنان را راضی کرد تا مسیر هرگونه ترافیک این ویروس را به یک گودال (دراین مورد کامپیوتری که مخصوص دریافت ترافیک مخرب بود) که سیمانتک آن را کنترل می‌کرد،هدایت کند. از صبح روز سه‌شنبه، سیمانتک گزارش‌هایی از رایانه‌هایی دریافت می‌کردکه به استاکس‌نت آلوده شده بودند. این شرکت، اطلاعات مربوط را در اختیار سایر شرکت‌هایامنیتی نیز قرار داد .

استاکس‌نت توانست در زمانی کوتاه بیش از 100 هزار رایانهرا آلوده کند
علی‌رغم انتشار الگوهای پیش‌گیرنده از سوی سیمانتک، استاکس‌نتدر مدتی کوتاه بیش از 100 هزار رایانه را آلوده کرد در عرض یک هفته پس از ایجاداین گودال، حدود 38 هزار رایانه در ده‌ها کشور به سیمانتک گزارش دادند. در مدتی نهچندان زیاد، این تعداد از مرز صد هزار رایانه گذشت. استاکس‌نت با وجود الگوهایی کهشرکت‌های آنتی‌ویروس برای مقابله با آن منتشر کرده بودند، به سرعت در حال گسترشبود .

از میان 38 هزار مورد اولیه آلودگی، 22 هزار مورد گزارشآلودگی به ایران مربوط می‌ شد
پس از آن که اریک چین و او مورچو نقشه مکان‌های جغرافیاییآلودگی‌ها را ترسیم کردند، الگوی عجیبی به دست آمد. از میان 38 هزار مورد آلودگیاولیه، 22 هزار مورد در ایران اتفاق افتاده بود. اندونزی با فاصله زیادی (تقریباً 6700 مورد) دوم بود و هند نیز با تقریباً 3700 مورد آلودگی درجای سوم قرار داشت. آمریکا کمتر از 400 مورد آلودگی داشت. تنها تعداد کمی ازرایانه‌های آلوده شده، نرم‌افزار "زیمنس استپ 7" را داشتند: تنها 217رایانه در ایران و 16 عدد در آمریکا .

واضح بود که استاکس‌نت بر ایران تمرکز داشت
پراکندگی آلودگی‌ها تفاوت چشمگیری با الگوهای پیشین مواردآلودگی در سطح جهان ( مثلاً در مورد کرمقدرتمند "کانفیکر " (Confikor) داشت.در الگوهای پیشین آلودگی، ایران ـاگر اصلاً موردی از آلودگی در آن اتفاق می‌افتادـدر رتبه‌های بالا قرار نمی‌گرفت. در این آلودگی‌ها کره جنوبی و آمریکا همواره دربالای لیست بودند که البته با توجه به بیشترین تعداد کاربران اینترنتی در این دوکشور، جای تعجب نداشت، اما حتی در آلودگی‌هایی که مرکز آن‌ها خاورمیانه بود، بازهم ایران آمار آلودگی بالایی نداشت. واضح بود که جمهوری اسلامی در مرکز آلودگیاستاکس‌نت قرار داشت . حرفه‌ای بودن کد، به علاوه تأییدیه‌های دزدی و اکنون نیز قرارداشتن ایران در مرکز حمله این آلودگی، حاکی از آن بود که استاکس‌نت ممکن است کارارتش سایبری یک دولت باشد، حتی شاید ارتش سایبری آمریکا .

سیمانتک خود را وارد یک عملیات سری کرده بود
ممکن بود محققان سیمانتک با ایجاد گودال بر سر راه گزارش‌هایاستاکس‌نت، در یکی از عملیات‌های سری دولت آمریکا دخالت کنند این موضوع باعث شد کهایجاد گودال به وسیله شرکت سیمانتک به یک اقدام شجاعت‌آمیز تبدیل شود. محققان باایجاد مانع بر سر راه داده‌هایی که مهاجم‌ها انتظار دریافتش را داشتند، ممکن بوددر حال دخالت در یک عملیات مخفی دولت آمریکا باشند. وقتی از اریک چین سؤال شد کهآیا در این مورد نگران است یا خیر، وی جواب داد: «برای ما آدم خوب و آدم بد وجودندارد.» سپس کمی فکر کرد و ادامه داد: «راستش، آدم‌های بد کسانی هستند که کدهایمخرب می‌نویسند و باعث می‌شوند رایانه‌ها آلوده شوند و در نتیجه عواقب ناخواسته یاعواقب خواسته‌ای به وجود آید .»

ابتدا تصور می‌شد دلیل شیوع آلودگی در ایران، به‌روزنبودن نرم‌افزارهای امنیتی در این کشور باشد
چین اخیراً اظهار کرد: «ما تقریباً تمام مدت به این فکر می‌کردیمکه شاید این ویروس تنها به این دلیل در ایران گسترش یافته است که ایرانیان نرم‌افزارهایامنیتی به‌روزی ندارند و اگر هم این ویروس به آمریکا حمله کند، ممکن است یکی ازتأسیسات پاک‌سازی آب و یا سیستم کنترل قطارها و یا چیزی مانند این‌ها را آلودهکند. بنابراین ما در حقیقت، با تمام قوا، تلاش می‌کردیم تا بفهمیم این ویروس چهنوع سیستم‌هایی را آلوده می‌کند

خسرو محمدزاده بازدید : 473 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

در کل جهان 300 ماهواره تلويزيوني فعال است که از اين تعداد 116 ماهواره فضاي ايران را پوشش مي‌دهند. شبکه‌هاي فارسي‌زبان که فقط براي فارسي‌زبانان و خصوصاً ايراني‌ها برنامه توليد و پخش مي‌کنند، هم‌اينک به بيش از 160 کانال رسيده است.

 بی شک ایران از اهداف اصلی غرب در پوشش برنامه های ماهواره ای و ساختن برنامه هایی با زبان های فارسی و در کُردستان با زبان کُردی است.


در حال حاضر بیشترین شبکه های ماهواره ای دنیا از کشور آمریکا مدیریت می شوند. با توجه به اینکه 90 درصد رسانه های آمریکایی در کنترل صهیونیست ها است و اغراق نیست که بگوئیم اغلب برنامه های ماهواره های فارسی زبان توسط صهیونیست های تولید و اداره می شود.


نکته قابل تامل اینجاست. آیا غرب و صهیونیست ها صبح و شب برنامه های متنوع و رایگان برای ما می سازند که بیکار نباشیم و یا سناریوی دیگری پشت پرده است؟ یا آنها دلشان برای ما سوخته است؟


قطعاً جواب سوالات فوق منفی است. با نگاهی اجمالی به این شبکه ها و مدیران آنها در میابیم که اکثریت آنها عقبه ای صهیونیستی دارند و درصدد ترویج سبک زندگی غربی، خیانت های جنسی، عشق های مثلثی، ربطه ضعیف بین پدر و مادر و فرزندان و ... را دنبال می کنند. به عنوان مثال، شبکه فارسی وان توسط رابرت مرداک غول رسانه ای دنیا و میلیاردر صهیونیستی اداره می شود.


در استان کُردستان نیز داستان به همین گونه است اما محتوای برنامه های شبکه های ماهواره در کُردستان متفاوت است. شبکه های ماهواره ای کُردی نظیر تیشک، روژ، کرد ست، نوروز و ... که اکثراً به گروهک های ضد انقلاب و جریان های تجزیه طلب تعلق دارند سعی بر آن دارند تا احساسات قوم کُرد ایرانی که سال ها مسالمت آمیز و برادرانه در کنار دیگر اقوام ایرانی زندگی کرده اند را تحریک کنند و تفکرات تجزیه طلبانه و تشکیل کشور کُردستان را در اذهان بپرورانند.


هرچند در ماه های اخیر یکی از شبکه های مجموعه GEM با نام GEM KURD راه اندازی شده است و تمامی سریال های دیگر شبکه های را به زبان کُردی ترجمه و در اختیار مخاطبین کُرد زبان قرار داده است که زنگ خطری در جوامع کُردی ایران، عراق، سوریه و ترکیه را به صدا در آورده است.


اما اینکه چرا ماهواره می بینیم؟ کارشناسان و مراجع معتبر بسیاری دلایل استفاده از ماهواره را در بین ایرانیان مورد بررسی قرار داده اند و اکثریت به عواملی چون جوزدگی، بیکاری، اخبار سیاسی، لذت گرایی و دور بودن از فضاهای لذت معنوی، تنوع موضوع، شناخت تاریخ و فرهنگ اقوام ملل و جهان، فیلم ها و سریال های متنوع و جدید، مدگرایی و جذابیت هایی پوششی و آرایشی، حریص شدن به ماهواره به دلیل ممنوعیت آن و ناکافی بودن امکانات تفریحی اشاره نموده اند.


شبکه های ماهواره ای آثار و پیامد های مخربی را نیز با خود به همراه دارد. ترویج خانواده های بی سامان و لجام گسیخته، ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زوجین به یددیگر و افزایش طلاق، عادی جلوه دادن روابط دختر و پسر پیش از ازدواج تا حد باردار شدن، هویت زدایی از مفهوم خانواده، ارزش زدایی ازمفهوم غیرت ملی و دبنی، ترویج تفکرات غربی و فمنیستی در زنان، ایجاد بلوغ زودرس جنسی، ایجاد روحیه تنوع طلبی جنسی و هوس بازی و بسیاری دیگر از تهدیدات از جمله اثرات سو استفاده از ماهواره است.


البته در این میان باید به بحث فرهنگ سازی استفاده از ماهواره و غنی سازی تولیدات داخلی توسط رسانه ملی اشاره داشت. برخورد سلبی با ماهواره که تاکنون نتیجه عکس را بهمراه داشته است و حرص و رقابت در استفاده مجدد از ماهواره را دوچندان کرده است.


بهترین راهکار در این زمینه فرهنگ سازی استفاده از وسایل ارتباط جمعی است. از طرف دیگر، اگر رسانه ملی تولیدات داخلی را اعم از فیلم، سریال، پوشش برنامه های ورزشی و .. را به حداکثر برساند می تواند تاحد زیادی از استفاده از ماهواره در میان خانواده ها بکاهد. تکیه بر تولیدات بومی و محلی و تقویت شبکه های استانی با پخش اثرات محلی با زبان بومی، نشان دادن قومیت و فرهنگ اصیل ایرانی و استمرار آن از شبکه های محلی و همچنین از شبکه های سراسری و چندین و چند راهکار دیگر می تواند مردم را به سمت تولیدات داخلی سوق دهد.


حال به قول معروف باید بنشینیم و کلاه خود را قاضی کنیم که آیا مهواره ابزار خوبی است یا بد؟ آیا مزایای ماهواره بیشتر است یا معایب آن؟ آیا خانواده بی قید و بند را می پسندید یا خانواده محکم و صمیمی؟ آیا حاضرید همسر شما به شما خیانت کند و آن را نادیده بگیرید؟ و هزاران سوال دیگر از این دسته که دلایل محکمی برای عدم استفاده از ماهواره را اثبات می کند.


انتهای پیام/

خسرو محمدزاده بازدید : 193 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (3)

کاش بشقاب های سر سفره هایمان را به این بشقاب ها ترجیح میدادیم ولی افسوس که، روزیِ سرسفره ها فیلمایی شده اند که حرمت تمام خانواده ها را زیر سوال برده است. خانواده هایی از جنس ایرانی، از جنس فرهنگ، از جنس حیا...

 

 
 قصد قضاوت در مورد افراد و اشخاص را ندارم فقط میخواهم در چند نکته بگویم  که چرا غربی ها، ایرانیان را به چنین زنگ تفریحی دعوت می کنند و حاضرند در این راه تا میلیون ها دلار هزینه کنند:

 

 

 
1- بی اطلاعی و ناآگاهی
2- دوری از فضای معنوی
3- جو زدگی
4- عدم دریافت تمام شبکه های ملی و استانی با آنتن های معمولی
5- بی کاری و تنهایی
6- شکست عشقی خانوادگی
7- به روی صحنه رفتن خانواده ها
8- نبود تفریحات سالم در شهر و روستا
 

1-  بی اطلاعی و نا آگاهی

 

متأسفانه بسیاری از خانواده ها در مورد برنامه های این مهمان ناخوانده بسیارساده اندیشند و بدون اطلاع از پشت صحنه ی این شبکه ها قضاوت کرده و بدون اطلاع از اهداف تولید کنندگان به برنامه های آن اعتماد می کنند.

 

 
حال باید در مورد اهداف، شیوه ها و شناسایی تولید کنندگان بیشتر بدانیم:

 

 

 
*اهداف
قرنهاست که زندگی اسلامی و شرافت مندانه به کام غربی ها نیست و دریافته اند که یک مسلمان هیچ گرایشی نسبت تمدن غربی نشان نمی دهد و در مقابل این هدف رو به انحراف جامعه اسلامی در راه فساد نشان کرده اند.

 

 

 
غربی ها دریافته اند با منحرف کردن خانواده ها و فروپاشی نهاد خانواده توسط این رسانه به هدف خود خواهند رسید.

 

 

 
در خانواده های اسلامی حجاب مادر و خواهر در مقابل پسران باید حساب شده باشد. ولی متأسفانه با تماشای فیلم های امروزی و نشان دادن نوع حجاب خانگی بعضی اوقات می بینیم که عده ای از این رفتارها پیروی کرده و بدون اطلاع از شرایطِ غریزه ای حجاب اسلامی را درون خانه رعایت نمی کنند.

 

 

 
این در حالی است که موجب اختلاف بین خانواده ها و فروپاشی آنها هم شده، به طوری که با وجود کوچکترین اختلاف برای حل آن راحتترین کلمه یعنی "طلاق" را به زبان آورده و به جای اینکه آخرین راه حل باشد اولین و ساده ترین مسیر خواهد بود.

 

 

 
زن و مرد دو ستون خانواده باید پایبند سوگندی باشند که آنها را باهم کامل کرده است نه تنها در اسلام بلکه در تمام ادیان همچین عهدی وجود دارد، زن و مرد در مقابل همچین تعهدی از رابطه با مرد و زن دیگر و نامحرم پرهیز می کنند و این یعنی استحکام خانواده، اما اگر زن و مرد اعمال ناشایست برایشان عادی شود مسئولیت خود را در مقابل هدف از تشکیل خانواده فراموش کرده و به سوی فساد کشیده شوند دیگر امیدی برای زندگی سالم بجا نمی ماند.

 

 

 
اگر چشم باز کنیم جامعه ی اسلامی ما کم کم به جامعه ای ماهواره ای تبدیل می شود تولیدکنندگان و مسئولان این رسانه ی مبتذل قصد دارند زندگی شرافت مندانه ی ما را با سریال هایی نظیر" شمیم عشق، عشق ممنوع، عمرگل لاله، روزی روزگاری و..."همنوع سازند، آنها ارتباط و دوستی بین دختر و پسر را الزام می دانند و راه رسیدن به هدفشان را نیز به خوبی آموزش می دهند بسیار جالب اینکه دوری از این ارتباطات را عقب ماندگی تلقی می کنند.

 

 

 
سبک زندگی اسلامی ریشه محکمی در بیان احترام به بزرگتر خانواده یعنی پدر و مادر تعریف کرده است به نحوی که فرزند خانواده در کردار خود بدون هماهنگی با والدین کاری که نیاز به مشورت داشته باشد را خود سر انجام نخواهد داد و والدین نیز به صورت مستقیم یا غیر مستقیم نظارت دارند، ولی آنچه در این فیلم ها می بینیم چیزی غیر از این است و هرکس اختیارش دست خود و راهنمای کردارش در هر امری خواهد بود از 5ساله بگیر تا چندین ساله که این امر خود نمایانگر گمراهی محض است.

 

 

 
تأسف بار است که زنان و دختران با آرایش و پوشش های زننده ای وارد اماکن عمومی گذاشته و مردان ما در مقابل همچین حرکاتی ساکت بوده و آنها را نیز تشویق می کنند، آیا اگر این شبکه ها غیرت مردان را هدف نگرفته باشند چنین اعمالی را قبول می کردند.

 

 

 
 به ندرت میتوان یک خردسال رو یافت که از روابط زناشویی اطلاعات بسیاری را در اختیار نداشته باشد، دلیل آن چیست؟ چرا باید یک نوجوان "پسر" سن بلوغش از 16 به 12 سال کاهش یابد؟

 

 

 
بسیار واضح است وقتی بزرگترها،  آنان را بغل دست خود گذاشته و چشم به ساعت منتظرند تا خانوادگی، زنگ تفریح غرب شوند، موارد بسیاری دیده ام که بچه ها وقتی مشغول انجام تکالیفشان هستند به محض شروع شدن و شنیدن تیتراژ فیلم های GEM و ....پا روی کتاب و دفتر و ... گذاشته و برای تماشای این سریالها حاضرند دست از درس خواندن بکشند تا برنامه های مورد علاقه ی ماهواره ایشان را از دست ندهند.

 

 

 
تولیدکنندگان برای همچین رفتاری تدبیر خاصی اندشیده اند و فیلم هایی چند صد قسمتی ساخته و به روی آنتن می فرستند که همچین حرکاتی رواج پیداکند و تا حدی بازیگران را نیمه عریان به روی صحنه میاورند که برای مخاطبین عادی شود.

 

 

 
ادامه دارد...منبع:گولان سقز
 
 

 

خسرو محمدزاده بازدید : 169 دوشنبه 06 مرداد 1393 نظرات (0)

پیام تبریک عید سعید فطر

دوستان گرامی:

سپاس خداوند بزرگ را که توفیق نزدیکی به بارگاه هستی بخشش را در ماه رمضان در تقدیرمان مقدر و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه مبارک رمضان ؛ ماه تهذیب و تزکیه نفس در روزها و شب های قدرش بار دیگر با یاری از درگاه پر مهر و محبت بی نهایتش به آرامش وصف ناشدنی و بی کران الهی دست یابیم.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما از درگاه خداوند متعال، عید سعید فطر را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و از صاحب ضیافت رمضان خاضعانه طلب می نمایم که بهترین سرنوشت را در این ماه رحمت و برکت ، برای بندگان خالص خویش رقم زده باشد.

 

خسرو محمدزاده بازدید : 190 دوشنبه 06 مرداد 1393 نظرات (0)





- اخبار ضد و نقیض از اصابت موشک به نزدیکی کنست
- اصابت ۵ راکت جدید به تل‌آویو
- فرودگاه نیفاتیم رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت
- انفجارهای مهیب تل‌آویو را لرزاند
- ۲۴ شهید در غزه در ۲۴ ساعت گذشته
- سفارت آمریکا در تل‌آویو تخلیه شد
- نتانیاهو: عملیات نظامی علیه نوار غزه طولانی است
- اسرائیل یکی از رهبران حماس را در شمال کرانه باختری ربود
- مقاومت تل‌آویو و حیفا را با موشک‌های جدید هدف قرار داد
- گردان های قدس، پایگاه نظامی« ناحل عوز» را با ۴ موشک هدف قرارداد
- مقام اسرائیلی مدعی شد اسرائیل فقط شبه نظامیان را در غزه هدف قرار می دهد
- المیادین: مقام اسرائیلی خواستار قطع برق غزه و جلوگیری از ورود سوخت به آنجا شد
- الاقصی: توپخانه رژیم صهیونستی، محوطه فرودگاه غزه را بمباران کرد
- رژیم صهیونیستی در حال حمله توپخانه ای به غزه است
- االعالم:مقامت اسرائیل از شلیک ۲۲۵ موشک از غزه از شب گذشته خبر داد
- المیادین: پایگاه نظامی ناحال عوز هدف حملات موشکی فلسطینیان قرار گرفت
- الاقصی: گردان های القسام، منطقه «مفتاحیم» را با سه موشک هدف قرار داد
-  اتحادیه عرب خواستار تشکیل جلسه فوری شورای امنیت برای بررسی حمله اسرائیل شد
- اسرائیلی‌ها مدعی ربوده شدن یک نظامی به دست حماس شدند
- جنگنده‌های اسرائیل ۹ بار نوار مرزی مصر را بمباران کردند
- گفت‌وگوی تلفنی عباس با السیسی و درخواست برقرای آتش‌بس در غزه
- نظامیان صهیونیستی ۱۰ منزل مسکونی و ۶ ساختمان دولتی را تخریب کردند
- شلیک ۴۵ موشک مقاومت طی یک ساعت به‌سمت شهرک‌های صهیونیست نشین
- جنگنده‌های صهیونیست دانشکده پلیس حماس را بمباران کردند

 

۵۲۲۶۱

 

 

خسرو محمدزاده بازدید : 270 سه شنبه 03 تیر 1393 نظرات (0)

امروز دوباره سنندج خونین شد

در کوه شاهو امشب4نفر از مردان خدا به  شهادت رسیدن

پیکر این چهار نفر امروز از مسجد جامع به سوی بهشت زهرا برده شد

روحشان شاد یادشان گرامی باد

به زودی اسم این شهیدان روی وب سایت بسیج های سنندج قرار داده می شود

 

تعداد صفحات : 17

درباره ما
Profile Pic
اطلاعیه: از کلیه وبلاگ نویسان ارزشی عزیز که علاقه مند همکاری در اداره پایگاه اینترنتی بسیج های سنندج را دارند دعوت میکنیم ما را در هر چه بهتر شدن این سایت همیاری کنند. .............. رزمنده ای كـه در فـضای سایبر می جنـگی بـرای فـشردن كلیدهای كامپیوتر وضـو بگیر و بـا نیـت قربه الی الله مطلب بنویس.بدانكه تو مصداق و مارَمَیت اِذ رَمَیت ... هستی .تو در شبهای تـاریك جبهه سایبری از میدان مین گناه عبور میكنی مراقب باش،به شهدا تمسك كن بصیرتت را بالا ببر كه تركش نخوری...رابطه خودت را با خدا زیاد كن...با اهل بیت یكی شو و در این راه گوش به فرمان آنها باش. .............. *افـــتــخـارات وبــــلاگــ* افتــخاری جـــز خـــدمت نداریــــم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 153
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 91
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 125
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 125
  • بازدید ماه : 399
  • بازدید سال : 5,656
  • بازدید کلی : 107,900
  • بنر و هدر صلواتی

    با سلام خدمت وبلاگ نویسان و مخاطبان همیشگی سایت "آسمان بسیج"

    به منظور پاسداشت زحمات وبلاگ نویسان در فضای مجازی در نظر داریم به وبلاگ نویسان فعال در سایت بسیج های سنندج هدر و بنر رایگان ارائه دهیم.

    برای این منظور کافی است سفارش خود همراه با مشخصات کامل(آدرس وبلاگ/اندازه/جملات و رنگ بندی درون طرح) به ایمیل [email protected] ارسال نمائید.