loading...
اسمان بسیج
خسرو محمدزاده بازدید : 203 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

یکی از وبلاگ نویسان عزیزی که در شهربیجار از استان کردستان به طور جدی به امر وبلاگ نویسی روی آورده و سعی کرده که زندگینامه شهدا واخبار سطح استان وشهرستان  را  درموضوعات مختلف به قلم بنگارد جناب آقای اسد محمدزاده میباشد که شما در زیر متن مصاحبه این بزرگوار را می خوانید:

وبلاگ بسیج های سنندج اول در راستای اشنایی با شهیدان سنندج راه اندازی شد اما متاسفانه بازید کننده زیادی نداشت اخبار ایران هم بهش اضافه کردم.فقط یه حرف می تونم بگم برای معرفی (فراموش نکردن یاد شهیدان)

سلام لطفاً خودتان را معرفی کنید(شغل ،تحصیلات،شهر) و بفرمائید از کی به وبلاگ نویسی مشغول شدید؟اسد محمد زاده خبرنگار کرد پرس در بیجار- دیپلم.سنندج-از سه سال پیش در عرصه وبلاگ نویسی پا گذاشتم

بنظر شماوظیفه فعالان فضای سایبری در قبال فرمایشات رهبری مبنی بر تحقق شعار سال چیست؟ برای تحقق این امر چه کارهایی باید انجام دهیم؟وظیفه فعالان سایبری این است که مخاطبان را به طرف سایت ها یا وبلاگ های مفید برگردانیم از سایت های غیر اخلاقی دورشون کنیم-رهبر عزیز انقلاب می فرمایید:دیگه جنگ رو در رو نداریم جنگ رسانه ای است و ما باید در این راستا یعنی جنگ رسانه ای موفق شویم و دشمن رو نابود کنیم

فضای رسانه ای کنونی را چقدر منطبق با فرمایشات رهبری می بینید؟خوبه اما متاسفانه از نظر امنیتی در سطح پایین قرار دارد

هدفتان از وبلاگ نویسی چه بود؟آیا به اهداف خود رسیده اید؟اشنای بیشتر مخاطبان با مفهوم بسیج برداشت غلط مردم از واژه بسیج و بسیجی اما اینکه در این زمینه به هدفم رسیدم باید بگم شکر خدای یکتا به هدفم رسیدم

آیا مشوقی نیزدر این زمینه داشتید؟بله شهیدان انقلاب اسلامی

تا کنون در جشنوار ه های وبلاگ نویسی شرکت کرده یا حایزرتبه شده اید؟بله در جشنواره وبلاگ نویسی سنندج بصیرت شرکت کردم اما مقامی نیاوردم چون تازه وب رو راره اندازی کردم.

به نظرشما رفتار وبلاگی شما تابع چه اصلی است؟تابع شهیدان بسیجی سنندج است که در راه خدا شهید شدن

میشه لطف کنیددرمورد اسم وبلاگت بیشتر توضیح بدید؟وبلاگ بسیج های سنندج برای شناساندن مفهوم و درک معنی بسیجی و اشنایی بیشتر با شهیدان بسیجی سنندج میباشد که در راه خدا شهید شدن .

 بین قلم و کاغذ، کیبورد و مانیتور کدومش رو ترجیح میدهید؟الان کیبورد و مانیتور

به نظر شما کدام از اهمیت بیشتری برخوردار است؟خودتان از نوشتن مطالب لذت بیشتری ببرید یا مخاطبین از خواندن مطالب شما لذت ببرند؟متن کوتاه طوری که مخاطب رو راضی کنه-مخاطب از خواندن مطالب من لذت ببرند

روزانه وبلاگتان را به روز می کنید یا هفتگی یا ماهیانه ؟ بستگی به خبر داره ولی معمولا  سعی می کنم بصورت هفتگی باشد.

تا حالا شده از مطالبتان در وبلاگ های دیگه استفاده بشه ؟شده اما ذکر منبع

با توجه به رشته تحصیلی تان چه عاملی باعث فعالیت شما در فضای مجازی شد؟برداشت غلط مردم از اسم بسیجی باعث شد تا در این عرصه فعالیت بکنم

با چه انگیزه ای وبلاگتون رو ساختید؟ و بیشتر در چه زمینه هایی مطلب می نویسید؟ و چرا این نام را برایش انتخاب کردید؟انگیزه:اشنایی با زندگی نامه شهیدان-اخبار ایران مخصوصن سنندج-این نام برازنده مطالب این وبلاگ است

بیشتر طرفدار مطالب تولیدی هستید یا بازنشر و کپی برداری؟ چرا؟تولیدی-چون دوست ندارم کپی پیست باشه مگرمطالب در سایت دیگه درجه یک باشه با ذکر منبع قرار میدم

به نظر خودتون بهترین مطلبی که نوشتید چه بود؟نماهنگ های کوتاه به نظرم قشنگ ترین مطلبی هستش که نوشتم.

 به یادماندنی ترین حرف رهبر در ذهن شما کدام است؟مسلمانها در هر نقطه ى دنيا جوانهاى مسلمان ، روشنفكران مسلمان ، نخبگان مسلمان فتوحات فكرى خود در ميدانهاى سياسى را برخاسته و برآمده ى از مكتب فكرى امام مى دانند.

فعالیت فرهنگی ،اجتماعی وهنری دیگری انجام می دهید؟کار من مربوط به فرهنگی و اجتماعی و هنری است بله اجام میدم

چه کسی را به عنوان الگوی خود در زندگی انتخاب کرده اید؟زندگی نامه شهیدان

چه برنامه ها و اهدافی رو برای آینده خود در نظر گرفته اید؟مطالب وبلاگم رو به دو زبان بنویسم تا افراد بیگانه بخونن عبرت بگیرن

به نظر شما چه شیوه هایی را باید یک وبلاگ نویس رعایت کند تا مطالب  وبلاگش برای بازدیدکننده جذابیت داشته باشد؟کوتاه نوشتن متون که بیشترین مفهوم را به مخاطب برساند.

آدمهایی که به وبلاگتان سر میزنن چه جور آدمهایی هستن ؟ دوست دارید چه مدل آدمهایی از وبلاگ شما دیدن کنند ؟فرقی نداره همه سر بزنن اما از مطالب وبلاگم به خوبی استفاده کنند

نقطه ایده آ ل و آرمان وبلاگ شما چیست؟معرفی شهیدان به کل جهان و همچنین اخبار استان کردستان به کل جهان

فکر میکنید الآن به جایی که میخواستید رسیدید؟نه انشالله به امید خدا میر سم

نقاط قوت وضعف وبلاگ شما به نظر خودتون چی میتونه باشه؟ قوت درنحوه کد نویسی قالب و گذاشتن مطالب پر بازدید ضعف:امنیت بسیار پایین به راحتی می تونن هک کنن

در زمینه وبلاگ نویسی یا خبر نویسی آموزش خاصی دیده اید ؟بله

وبلاگ نویسی در زندگی شخصی شما تاثیری داشته است ؟با توجه به اینکه از شهدا می نویسم لطف وعنایت شهدا شامل حالم شده و مطمئنا خیلی تاثیر داشته است.

به وبلاگ خودتان از 20 نمره چند می دهید؟18

مولفه های جذب مخاطب از نظر شما چیست؟مطالب خوب و جذاب

آیازمانی برای اتمام وبلاگ نویسی در نظر گرفته اید؟نه تا حالا

چه انتظاری از مسئولین امر در زمینه فضای سایبری وفضای مجازی دارید؟از وبلاگ نویس ها پشتیبانی کنن تا بتونن مطالب خوب برای مخاطب تهیه کنند

به نظر شما چه اقدامات وفعالیت های برای منسجم کردن وپیشبرد شبکه وبلاگی استان باید انجام بدهیم؟مکانی رو برای وبلاگ نویس های استان قرار بدین که هر هفته بتونن با هم بحث و گفتگوی داشته باشند

لطفادرباره کلمات زیر ، کوتاهترین عبارتی که به ذهنتان ماد رو بیان کنید

خدا : خالق مخلوقات

امام خامنه ای:رهبر انقلاب

جشنواره:انتخاب بهترین ها

حج : تواف خانه خدا

پرچم ایران : سه رنگ به اسم الله

غذا :  خوردن

فیلم : نگاه کردن

رنگ : ابی اسمانی

وبلاگ:بسیج های سنندج

شهید:افتخار وطن

کربلا:زیارتگاه

گوگل:موتور جستجو

کتاب مورد علاقه: کلید های موفقیت

شهادت:رفتن به پیش خدا

قلم: نوشتن مطالب

دانشگاه :جای برای ادامه تحصیل

انرژی هسته ای:فقط ایران

چه صحبتی با وبلاگ نویسان و فعالان فضای مجازی دارید؟در محیط سایبری همیشه فعالیت داشته باشن

حرف آخر:با تشکر از شما با امید روزی که وب های مفید در بالا ترین رتبه جهانی قرار گیرد

آدرس وبلاگ:www.basjsanandaj.rozfa.com

خسرو محمدزاده بازدید : 166 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

 "اسراييل پروژکت 2009 " (پروژه اسراييل 2009) اثري از دکتر فرانک لونتز، يکي از جنجالي‌ترين مشاوران گفتار و سخن‌ورزي در آمريکا، به تازگي منتشر شده است . وي که يک متخصص بهره‌برداري سياسي از زبان به شمار‌ مي‌رود، اين کتاب را خالي از مباحث پيچيده‌ي زبان‌شناختي و جهت استفاده‌ي يهوديان صاحب نفوذ در محافل تخصصي، عمومي و دانشگاهي طراحي و منتشر کرده است.
از جمله موارد قابل ذکر در مورد فرانک لونتز آن‌که وي مشاور ارشد جورج بوش پسر در نگارش سخنراني‌ها و خط‌دهي زباني مبارزات انتخاباتي وي به ويژه در راستاي مقابله با مواضع فرادست دموکرات‌ها از جمله مواردي هم‌چون گرمايش زمين و از اين دست بوده است. در همين کتاب، لونتز به روشني توضيح‌ مي‌دهد که چگونه و با چه ترفندهايي بايد مخاطبان آمريکايي و اروپايي را براي همراهي و حمايت از سياست ها و منافع رژيم صهيونسيتي، ترغيب کرد. 

فصل پنجم کتاب "اسراييل پروژکت 2009 " به"ادبيات موثر براي مواجهه با ايران هسته اي" اختصاص دارد که در ادامه آمده است.

دکتر فرانک لونتز، 46 ساله، يهودي و ساکن آمريکاست که در دانشگاه پنسيلوانيا و همچنين آکسفورد تدريس مي کند. وي مشاوري موثر و خطابه نويسي قهار در مبارزات انتخاباتي کشورها، از جمله آمريکا، انگليس (رقابت انتخاباتي ميان گوردون براون و ديويد کمرون)، انتخابات سراسري ايرلند و انتخابات فدرال استرالياست. تخصص وي در استفاده از ادبيات و الفاظي است که برانگيزاننده و تحريک و ترغيبي باشد.

 وي همچنين از مشاوران و کارشناسان شبکه ي فاکس نيوز است و در پروژه هايي نيز بي بي سي را ياري رسانده است.

 

آنچه که در زير مي خوانيد فصل پنجم کتاب "اسراييل پروژکت" است که بدون دخل و تصرف و ويرايش محتوايي در اختيار شما قرار مي گيرد:

پيام شخصي از جانب نويسنده

من نخستين لغتنامه زبان را براي پروژه اسرائيل در سال 2003 به رشته تحرير درآوردم. از آن زمان، اسرائيل سه نخست‌وزير، موارد متعدد به بن بست کشيده شدن ابتکارات صلح و قرباني شدن در برابر حملات از مرزهاي شمالي و جنوبي‌اش را به خود ديده و رنج عظيمي ‌را در دادگاه افکار عمومي‌متحمل شده است.

از سوي ديگر، اگرچه بمبگذاري‌هاي انتحاري روزانه متوقف شده است اما حماس و حزب‌الله نشان داده‌اند سازمان‌هاي تروريستي هستند که اسرائيل درباره آنها هشدار داده بود. هر چه اوضاع بيشتر تغيير مي‌کند، آنها بيشتر به گذشته خود شبيه مي‌شوند.

همه موارد مذکور در اين سند جديد به روز شده و بر مبناي تحقيقاتي هستند که در سال 2008 و 2009 انجام گرفته است. برخي واژگان آشنا هستند؛ بيشتر قاب‌هاي "واژگاني که کارساز هستند" از نمايندگان يا سخنگويان اسرائيلي به عاريه گرفته شده است. اما نظرسنجي‌ها، توصيه‌هاي راهبردي و راهنمايي‌ها، همگي بر مبناي وضعيت کنوني هستند. اميدوارم مدافعان اسرائيل از اين کار عظيمي‌که صورت گرفته و به ايجاد اين رساله انجاميده است، منتفع شوند. همچنين اميدوارم که اين آخرين لغتنامه زبانيِ اسرائيل باشد که من به چاپ مي‌رسانم.
و به خاطر داشته باشيد، آنچه شما مي‌گوييد اهميت ندارد؛ آنچه مردم مي‌شنوند، مهم است.

دکتر فرانک لونتز
آوريل 2009

فصل پنجم:
ادبيات مواجهه با ايران هسته اي

مردم آمريکا و اروپا به اين موضوع اذعان دارند که تلاش ايران براي دست يابي به تسليحات هسته اي، مشکلي اساسي است. اما آنچه اکثر متحدان ما از آن بي اطلاع هستند ميزان بزرگي و آني بودن اين مشکل است. ما با آمريکايي مواجه هستيم که رئيس جمهورش ديپلماسي YouTube را در قبال ايران اتخاذ کرده است و با ارسال پيام تبريک سال نو به تهران اين پيام را به جهانيان مخابره مي‌کند، که مي‌توان از اين طريق ايران را از مطامع تسليحاتيش منصرف کرد.

آمريکائي‌ها همچنين قبول دارند محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور خطرناکي است. آنها همچنين قبول دارند که نبايد به اين کشور اجازه داد تا به بمب هسته اي دسترسي پيدا کند. اما در فضايي ناشي از خستگي جنگ در خاورميانه و رويکرد سنگين ديپلماتيک اوباما در قبال ايران، آمريکائيان، در تخمين آينده ي قابل پيش بيني، براي توانايي ايران در طراحي حمله اي هسته اي از درکي مبهم برخوردارند. اسرائيل از اين تهديد باخبر است.

مردم آمريکا و اروپا از درک صحيحي درباره ابعاد اين تهديد بزرگ و آني برخوردار نيستند. شما بايد از اين ناتواني آگاه باشيد تا بتوانيد ادبيات مناسبي را براي مواجهه با آن اتخاذ کنيد.
خطرناک ترين قسمت اين است که شما تلاش کنيد آنها را متقاعد کنيد، مطمئنا اکثر آنها حرف شما را باور نخواهند کرد. براي جناح چپ و چپ ميانه در آمريکا و همچنين اروپائيان، متاسفانه هشدارهاي دولت جديد اسرائيل درباره ايران، غيرخوشايند و بسيار شبيه به درخواست جورج بوش پسر براي اقدام پيش دستانه در عراق تصور مي‌شود.

بنابراين ما نوعي رويکرد بديع را پيشنهاد مي‌کنيم که از طريق آن به چانه زني اسرائيل در خصوص ايران اعتبار داده شود. اگر چه ممکن است اين ادبيات بيانگر اضطرار تهديد هسته اي ايران نباشد، اما اين تنها راهي است که مي‌توان از طريق آن ديگران را به حمايت آنچه اسرائيل درباره ايران مي‌گويد و يا قرار است در مواجهه با اين کشور انجام دهد، سوق داد.

(1) بهترين رويکرد براي ايران - "قدم به قدم".

حتي اگر اين ادبيات، اندکي پسرفت در بيان واقعيت شرايط موجود باشد، باز هم شما بايد در گفتگو درباره ايران از شيوه قدم به قدم پيروي کنيد. بدان معني که همسو با پيشرفت تهديد بر فشار خود بيافزاييد.

و بهترين عبارت براي دست يابي به اين هدف نيز «ديپلماسي اقتصادي» است. اين عبارت در بين طيف‌هاي مختاف سياسي در مقايسه به تک کلمه «تحريم‌ها » از مقبوليت بيشتري برخوردار است. کلمه اقتصادي براي جمهوريخواهان جذابيت دارد و کلمه ديپلماسي نيز دموکرات‌ها را متقاعد مي‌کند.

واژگاني که کارساز هستند

ما به رويکردي محتاط، خوش طرح و گام به گام در قبال ايران نياز داريم. اين رويکرد بايد بر ديپلماسي اقتصادي متمرکز باشد. ضروري است به ايران ثابت شود دست يابي اين کشور به توانايي تسليحاتي غيرقابل قبول خواهد بود و رويکرد جديد به تهران اين فرصت را مي‌دهد تا وجهه خود را حفظ کند.

اگر رويکرد ديپلماسي اقتصادي با شکست مواجه شد، گام بعدي تحريم‌هاي اقتصادي خواهد بود.

  (2) اينکه ممانعت از دستيابي ايران به بمب هسته اي به نفع جهان خواهد بود.

يکي از موارد مورد تاکيد در ممانعت از دست يابي ايران به تسليحات هسته اي بايد اين باشد که کل جهان در ناتواني ايران در طرح ريزي حمله اي هسته اي ذي نفع خواهد بود. اگر بحث تنها به حفاظت از اسرائيل محدود شود، به راحتي ضرورت نياز به اين ممانعت از بين خواهد رفت. اين وضعيت، نگاهي را در افکار عمومي‌شکل مي‌دهد که بر اساس آن اسرائيل تنها به فکر خود است و قصد دارد موقعيت خود را به عنوان برترين قدرت نظامي‌منطقه حفظ کند.

واژگاني که کارساز هستند
اگر ايران به تسليحات هسته اي دست پيدا کند، آنگاه کل جهان به گروگان گرفته خواهد شد؛ و نه تنها اسرائيل و آمريکا بلکه کشورهاي عرب همچون عربستان سعودي و کويت که در همسايگي ايران هستند اما با بسياري از سياست‌هاي اين کشور مخالفند، نيز در خطر خواهند بود. از آن مهمتر اينکه ايران تامين منابع مادي، تربيت نيرو و تامين سلاح را براي برخي ديگر از گروه‌هاي افراطي و تروريستي بر عهده دارد... بنابراين ما نمي‌توانيم به آنها اجازه دهيم تا تسليحات هسته اي را در اختيار تروريست‌ها بگذارند تا ما را در خانه‌هايمان هدف قرار دهند.

 همچنين بايد به استفاده از ترکيب "کشورهاي عربي" ، با هدف منزوي کردن ايران توجه ويژه اي داست. همانگونه که در فصل مربوط به حماس به آنها اشاره شد، منزوي نشان دادن حکومت ايران در بين همسايگان عرب خود از ارزش بسيار بالايي برخوردار است. بسياري از مردم آمريکا متعجب خواهند شد اگر بفهمند دول عربي همسايه ايران نيز به اندازه اسرائيل از اين کشور واهمه دارند. زمانيکه توانستيد آنها را متعجب کنيد در واقع ذهن آنها را براي پذيرش ما بقي پيام خود باز کرده ايد.

متن زير از اين جهت پيشنهاد مي‌شود که مي‌تواند وجهه اي جهاني و چند فرهنگي به معضل هسته اي ايران بدهد.

واژگاني که کارساز هستند

اگر کابوسي مشترک براي همه ما اعم از مسلمان، يهودي، مسيحي، هندو، عرب، اسرائيلي و آمريکائي وجود داشته باشد، بي ترديد روز وصلت نا ميمون تروريسم و تسليحات هسته اي است.
سالي مريدور

 به بيان ديگر، "اين مشکل همه ما است."

(3) از سياست "ممانعت" دفاع کنيد اما در توجيه آن به تجربيات گذشته در سرتاسر جهان رجوع کنيد.

پر واضح است در اين مسير بايد از الفاظي درباره هر رويکردي با محوريت اقدام "پيش دستانه" امتناع کرد. اقدام پيش دستانه تداعي کننده تجربيات بسيار بدي در سياست خارجي آمريکا طي چند سال اخير است؛ اما "ممانعت" واژه اي است که از پيش، کارکرد و موفقيتش تضمين شده است. اما به هر حال شما مجبور خواهيد بود "ممانعت" را به واقعيت پيوند بزنيد و براي اين مهم بايد به تجربياتي نه چندان دور رجوع کنيد که در آنها سياست "ممانعت" به ايجاد تغيير منجر شده است. اگر تنها به بيان کلمه "ممانعت" اکتفا کنيد و شنونده را به حال خود رها کنيد، مردم تصور خواهند کرد که شما از اين کلمه به عنوان پوششي براي اهداف واقعي خود در سياست خارجي استفاده کرده ايد.

 واژگاني که کارساز هستند

هنگاميکه موضوع به تلاش کشورهاي حامي‌تروريسم براي دست يابي به تسليحات هسته اي مربوط مي‌شود، ممانعت بايد هدف اصلي ما باشد. مسلما ما نمي‌توانيم ريسک کنيم و منتظر بمانيم و ببينيم تا در صورت دست يابي کشورهاي حامي‌تروريسم به تسليحات هسته اي، چه تبعاتي متوجه ما خواهد شد. اگر اين کشورها فن آوري و يا تسليحات هسته اي را دراختيار ديگر گروه‌هاي تروريستي قرار دهند، چه؟

اگر ما اساسا از تجربيات 10 سال گذشته چيزي آموخته باشيم، اين است که نبايد غافل گير شويم. حملات غافل گير کننده 11 سپتامبر، تاثيرات مخرب بسياري در آمريکا برجاي گذارد و در خطر کنوني، آمريکا تنها نيست. حملاتي که از حمايت و يا کمک ايران برخوردار باشد، در انگليس، اسپانيا و هند تبعات مخرب به مراتب بيشتري در پي خواهد داشت.

در معامله با ايران، ممانعت و پيشگيري رويکرد به مراتب بهتري در مقايسه با پذيرش است. اگر روشن شود که آخرين شانس براي جلوگيري از حمله اي هسته اي، حمله به تاسيسات هسته اي است، آنگاه اقدام نظامي ‌قابل توجيه است.

 توجه کنيد که گزينه نظامي، ‌چگونه با ظرافت در انتهاي کلام آمده است و از آن به عنوان آخرين تير ترکش ياد شده است. اين موضوع بسيار مهم است.

همچنين بايد توجه داشت که تفسير مخاطب از حمله نظامي‌به ايران "هدف قرار گرفتن تاسيسات هسته اي" اين کشور باشد. از نظر مردم آمريکا هيچ دليل و يا حقي براي اسرائيل وجود ندارد که به ايران حمله بکند و مردم اين کشور را بکشد. اما بعنوان آخرين شانس، حمله مستقيم و محدود به تاسيسات هسته اي ايران که براي توليد بمب هسته اي طراحي شده اند، مي‌تواند به جلب حمايت نسبي منجر شود.

(4) مصداق‌هايي مهم از رفتار خصمانه ايران به مخاطبان خود ارائه دهيد.

مردم اروپا و آمريکا ماهيت خشن و متعصب دولت ايران را درک مي‌کنند. اما اشاره به جزئيات و برخي مصداق‌ها درباره ماهيت خشن دولت ايران نه تنها مخرب نيست بلکه به شکلي شگرف مفيد خواهد بود.  

واژگاني که کارساز هستند

 اسرائيل از برنامه تسليحات هسته اي ايران بسيار نگران است؛ که اين نگراني دلايلي کاملا موجه دارد. رئيس جمهوري ايران آشکارا از تمايل حکومت کشورش براي حذف اسرائيل از نقشه کره زمين سخن مي‌گويد. پيشرفت سريع ايران در غني سازي اورانيوم با ما مي‌گويد اين کشور مي‌تواند با هدف ساخت بمب هسته اي به اندازه کافي اورانيوم غني کند. همچنين شاهد کار جدي آنها بر روي موشک‌هاي بالستيک هستيم. همين چند هفته پيش بود که شاهد پرتاب موشک اين کشور با هدف قرار دادن ماهواره در فضا بوديم.

برنامه هسته اي ايران تهديدي واقعي نه تنها براي کشور من بلکه براي تمام کشورهاي منطقه محسوب مي‌شود. لازم است همه ما با هدف جلوگيري از اشاعه تسليحات هسته اي در جهان، هرآنچه لازم است، انجام دهيم.
مارک رگو

(5) به مشکل براي مردم آمريکا جنبه شخصي دهيد.

موفقيت ادبياتي که بتواند براي ارزش‌ها ، حقوق و تمايل به دموکراسي مشترک بين مردم اسرائيل و آمريکا نوعي همزاد پنداري ايجاد کند، تضمين شده است. ما همچنين بايد مسئوليت هم اندازه حکومت‌ها در تامين امنيت شهروندان خود را مورد تاکيد قرار دهيم.

اين ادبيات از طريق رسانه و به ويژه تلويزيون منتقل مي شود و بسيار هم کارساز است. اين موضوع به مردم آمريکا در شناسايي تهديد و همچنين شکل گيري احساسي مشترک درخصوص تهديدي که اسرائيل را تهديد مي‌کند، کمک خواهد کرد. از همه مهمتر، پيام نهايي تحليل‌هاي صلح آميز براي همگان از مقبوليت بيشتري برخوردار خواهد بود.

واژگاني که کارساز هستند

تصور کنيد واشنگتن، از منطقه اي در نزديکي بالتيمور مورد حمله موشکي قرار گيرد. از سال 2005 تا کنون، حزب الله و حماس نزديک به 8000 موشک و راکت به سمت اسرائيل شليک کرده اند. ايران کشوري است که تامين کننده منابع مالي و تسليحاتي اين گروه‌ها است و حتي بسياري از اعضا اين دو گروه در ايران آموزش مي‌بينند. ايرانِ مجهز به تسليحات هسته اي نه تنها تهديدي جدي براي صلح محسوب مي‌شود بلکه مي‌تواند با واگذاري اينگونه تسليحات به گروه‌هاي ترورريستي، امکان حمله هسته اي به هر نقطه و کشوري را فراهم کند. رهبران جهاني مي‌توانند به شکلي مسالمت آميز از دست يابي ايران به اينگونه تسليحات جلوگيري کنند. اکنون زمان عمل است.

(6) با هدف توجيه ديپلماسي اقتصادي، به مثال‌هايي از تاريخ معاصر اشاره کنيد.

همانگونه که ضروري است اسرائيل به مثال‌هايي از نحوه دست يابي به صلح در گذشته اشاره کند، سخنگويان اسرائيلي نيز بايد براي اثبات کارايي تحريم‌ها (گفته شود ديپلماسي اقتصادي) به مثال‌هايي از گذشته و نتايج مثبت اين راهبرد اشاره کنند.

 واژگاني که کارساز هستند
ترکيبي متشکل از تحريم‌ها و ديپلماسي اقتصادي در قبال ليبي به نتيجه مورد نظر ختم شد. آنها دست از حمايت تروريسم کشيدند و به برنامه هسته اي خود پايان دادند و در نتيجه جهان امروز امن تر است. زمان آن فرار رسيده است که اين روش را در قبال ايران بکار بنديم. روشي که از طريق آن بدون نياز به جنگ و خون ريزي برنامه هسته اي اين کشور متوقف و حمايت تهران از تروريسم پايان يابد.

 

راهبردهاي تقابل با ايران: از نظر حزبي و ايدئولوژيک

از موارد ارائه شده، دو مورد را به عنوان بهترين رويکرد براي مواجهه با ايران انتخاب کنيد.

آميزه اي از تمامي‌رويکردها

 جمهوري خواه

(28%)

مستقل

(31%)

دموکرات

(40%) 

نئوکان
(38%) 
ميانه رو
(36%) 
ليبرال
(22%) 
افزايش فشار ديپلماتيک  (59%)  (45%)  (41%)  (54%)  (49%)  (35%)
مذاکره مستيم با ايران  (36%)  (39%)  (51%)  (30%)  (50%)  (56%)
افزايش تحريم‌هاي اقتصادي  (50%)  (44%)  (27%)  (51%)  (36%)  (25%)
عادي سازي روابط با ايران  (17%)  (22%)  (31%)  (20%)  (26%)  (30%)
تعديل فشارهاي ديپلماتيک و اقتصادي بر ايران  (17%)  (20%)  (25%)  (19%)  (19%)  (31%)

 مهمترين واهمه راي دهندگان آمريکايي، تهديد هسته اي ايران عليه ايالات متحده است.

اکنون براي لحظه اي تصور کنيد ايران به بمب هسته اي دست يافته است. در صورت دستيابي ايران به تسليحات هسته اي، از موارد زير، کدام دو مورد بيشتر موجب نگراني شما مي‌شود.

ايران مي‌تواند تسليحات هسته اي را در اختيار گروه‌هاي تروريستي قرار دهد و آنها نيز اين تسليحات را به داخل آمريکا بياورند 65%
ايران مي‌تواند تهديد هسته اي براي آمريکا تلقي شود 41%
ايران مي‌تواند از قدرت جديد خود در بي ثبات سازي اقتصادي جهاني استفاده کند و در نهايت بحران مالي جديدي را موجب شود 29%
ايران به اسرائيل حمله خواهد کرد 27%
ايران از قدرت جديد خود براي گران کردن بهاي نفت و گاز استفاده خواهد کرد و بهاي گاز در آمريکا افزايش خواهد يافت 14%
هيچ کشوري نمي‌تواند با هدف دفاع از حقوق بشر در مقابل ايران بايستد 08%

(7) ايران را با آلمان نازي مقايسه نکنيد. اين موضوع از اهميت بسياري برخوردار است.

حتي اگر شرايط از تشابه بسيار زيادي برخودار باشد، جهان خريدار اين ايده نيست. بدتر از آن، مخاطبين شما اين مقايسه را بسيار دور از ذهن تصور کرده و در نتيجه شما اعتبار خود را از دست خواهد ديد.

واژگاني که کارساز هستند

آنچه امروز ايران انجام مي‌دهد مشابه اقداماتي است که هيتلر بين سال‌هاي 1938 و 39 انجام داد. البته تنها تفاوت در اين جا است که هيتلر ابتدا جنگ را آغاز کرد و سپس به فکر ساخت بمب افتاد. ايران کار خود را با ساخت بمب آغاز کرده است اما اهداف رهبران تهران به خطرناکي هيتلر است. آيا آرزوي همه ما اين نبود که اي کاش کس يا کساني جلوي هيتلر را در سال 39 مي‌گرفتند؟

 

 

 

 

 

 

(8) باز هم تاکيد مي‌کنيم- هيچگاه مطلق صحبت نکنيد.

راي دهندگان راست گرا عاشق متن زير هستند اما راي دهندگان چپ گرا از آن متنفرند. چرا؟ زيرا خيلي مطلق است.

واژگاني که کارساز هستند
من فکر مي‌کنم ما بايد از تمام توان خود براي جلوگيري از دست يابي ايران به تسليحات هسته اي استفاده کنيم. و بايد تاکيد کنم در اين باره بطور کامل اتفاق نظر وجود دارد. هيچ صداي مخالفي بگوش نمي‌رسد. هيچ ائتلاف و صف بندي حتي در بيان مواضع نيز وجود ندارد. هيچ گونه جهت گيري سياسي نيز در مورد اين ديدگاه به چشم نمي‌خورد. من در اين زمينه با آقاي نخست وزير و هر فرد ديگري که لازم باشد، همکاري خواهم کرد. معتقدم اجماعي جهاني در حال شکل گيري است.

جمله اول اندکي تند است اما نه به آن اندازه که متن را نابود کند. مشکل با ترکيب "اتفاق نظر کامل" و "هيچ مخالفتي وجود ندارد" آغاز مي‌شود. حتي اگر اين دو ترکيب واقعا بيانگر نبض سياسي در داخل اسرائيل باشد، باز هم در بسياري ديگر از کشورها از مصاديق چنداني برخوردار نيست. ما معتقديم در مورد هيچ چيز، هيچگاه اتفاق نظر مطلق وجود نداشته است که بر اساس آن بتوان به گزينه اي سياسي و نظامي‌دست يافت.

 

دکتر فرانک لونتز

خسرو محمدزاده بازدید : 149 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

در همه جای دنیا، بانک‌ها برای به دست آوردن پول بیشتر دست به تبلیغاتی می‌زنند که در آن‌ها روی سود پرداختی بیشتر به حساب مشتریان تاکید می‌شود. در ایران نیز بانک‌ها برای جلب مشتری بیشتر، تبلیغات خود را روی میزان سود پرداختی متمرکز کرده تا از طریق تحریک طمع، مشتریان بیشتری نسبت به رقبای خود بدست بیاورند.

اما بانک مسکن در اقدامی عجیب و خارج از عرف تبلیغات بانکی در ایران، از احساسات مذهبی شیعی ایرانیان سوءاستفاده کرده و یکی از طرح‌های خود را با نام «سپرده انتظار» افتتاح کرده است. در تبلیغات این طرح آمده است: «با سپرده انتظار، انتظاری شیرین را تجربه کنید.»

شاید لغت انتظار به تنهایی حامل بار معنایی خاصی نباشد؛ اما وقتی کلمه انتظار را با طرح‌های تذهیب اسلیمی شبیه آنچه روی جلد قرآن و کتب مذهبی به کار می‌رود ترکیب کنیم و آن را در معرض دید مردم میهنی بگذاریم که هدف‌شان از زندگی، کمک به تسریع فرایند ظهور است، آنگاه می‌توانیم به عمق مشکل ترکیب این مفهوم زیبا با سود بانکی پی ببریم.


بانک مسکن با این اقدام خود در حال تغییر مفهوم انتظار از اجتماع به اقتصاد است. مفهوم انتظار در میان ایرانیان هم‌ردیف و هم‌پای «ظهور امام مهدی (عج)» است و مفهومی کاملا دینی و مرتبط با تقوای مردم. گذشته از اینکه نظام بانکی ما و میزان سودی که از مردم دریافت و یا به ایشان پرداخت می‌کنند دارای اشکال ربوی بوده و سبک زندگی دینی مردم را هدف حمله قرار داده و علاوه بر آغشته‌سازی اموال مردم به مال حرام، ظهور حضرت را به تأخیر می‌اندازد و هنوز هیچ دستگاه دولتی، پاسخی قطعی به این مسئله نداده است، شاهد آنیم که بانک مسکن، خود مفهوم مقدس "انتظار" را نشانه رفته است.

برای شیعه ایرانی چه انتظاری شیرین‌تر از انتظار برای ظهور و چه انتظاری شیرین‌تر از انتظار برای برقراری عدالت جهانی و چه کاری تلخ‌تر از اینکه شیرینی این انتظار را با همان کلمات زیبا تبدیل به شیرینی کودکانه و مادی برای سود اندک و مسئله‌دار! دنیا کنیم. آیا ادامه تبلیغات این‌چنینی و تزریق مفهومی معکوس برای واژه انتظار به اذهان مردم، در اثر مرور زمان باعث ضایع شدن و خراب‌شدن این واژه نمی‌شود؟ آیا باید باور کنیم که انتظار برای سود اندک و مسئله‌دار با انتظار برای ظهور عزیزی که می‌آید تا ریشه ربا را در زمین بخشکاند قابل جمع و در کنار یکدیگر قابل فهم است؟

در کنار این مسئله، نمونه دیگری هم از حمله به مفاهیم معنوی و ایهام‌گونه کردن آن‌ها وجود دارد و آن هم اینکه اکنون اگر یک شخص ایرانی عبارت «همراه اول» را بشنود باید یاد چه مفهومی بیفتد و باید چه مفهومی را در ذهن بپروراند؟ آیا همراه اول، همان بنگاه اقتصادی است که ارتباط بی‌سیم میان افراد برقرار کرده و زودتر از بقیه رقبا به بازار تلفن همراه وارد شده است و این‌گونه نام همراه اول گرفته است؟

یا «همراه اول» همان ذات اقدس خداوند است که از روز ازل و هنگام آفرینش انسان تا ابدیت روح انسان همواره همراه انسان است و فرمود «وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ. ما از رگ گردن به او نزدیک‌تریم» و فرمود «أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ. خدا ميان آدمى و قلبش حایل می‌گردد»؟

اگر اکنون ما مردمانی هستیم که گوشی‌های موبایل‌مان از رگ گردن‌مان به ما نزدیک‌تر است و یا آنقدر آن را به سینه خود چسبانده‌ایم که میان ما و قلب‌مان حائل شده، پس باید گفت که «همراه اول» همان سیم‌کارت اسباب‌بازی‌هایی است که در جیب‌ همه ما وجود دارد و اگر این‌گونه نیستیم پس نسبت دادن «همراه اول» به سیم‌کارت، چیزی جز یک عبارت منقلب‌شده نیست.

آیا بهتر نیست هنگام دست‌بردن به تبلیغات برای عامه مردم و برای جلب مشتری بیشتر و جذب سود بیشتر و درآمد بالاتر دقت بیشتری به خرج داده و با ظرافت بیشتری کلمات را انتخاب کنیم و کنار هم بگذاریم تا در پیشگاه آیندگان متهم به سهل‌انگاری یا خیانت به واژگان و مفاهیمی که در صدر اعتقادات دینی ما هستند نشویم؟

خسرو محمدزاده بازدید : 266 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان هدف اصلی از وقوع حوادث تروریستی در سنندج را ایجاد رعب و وحشت در میان مردم عنوان کرد. 

ایرج حسن​زاده در جمع خبرنگاران استان کردستان گفت: اقدامات و حوادث تروریستی شب گذشته و یک هفته اخیر سنندج در راستای ایجاد رعب و وحشت و ناامن جلوه دادن استان کردستان صورت می‌گیرد.

وی ضمن محکوم کردن سومین حادثه تروریستی دوشنبه شب سنندج که منجر به زخمی شدن یک پلیس راهنمایی و رانندگی شد، عنوان کرد: افراد وابسته به آمریکا و اسرائیل و دشمنان نظام اسلامی با دست زدن به اینگونه اقدامات تروریستی می خواهند که مانع از توسعه و پیشرفت استان کردستان شوند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به جزئیات حادثه دوشنبه شب در سنندج، یادآور شد: این حادثه در ساعت 22 و 32 دقیقه واقع در محله غفور روی داد که طی آن افراد مسلح از پشت سر به یک واحد گشت پلیس راهنمایی و رانندگی حمله کرده و یکی از پرسنل بومی راهنمایی و رانندگی و ساکن سنندج از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شده است.

وی گفت: در این حادثه تروریستی همچنین یک سرباز وظیفه هم به صورت سطحی زخمی شد که خوشبختانه وضعیت عمومی هر دو نفر مساعد است و کسی در این حادثه آسیب جدی ندیده است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شناسایی سرنخ های اولیه از عوامل حوادث تروریستی هفته اخیر در سنندج، یادآور شد: با توجه به سرنخ های به دست آمده این سه حادثه و حتی حوادث تروریستی سال گذشته در استان به هم ارتباط دارند و از سوی جریانی خاص انجام می شود. از سال گذشته تاکنون اقدامات مختلف پلیسی در راستای شناسایی عوامل اصلی این حوادث آغاز شده و نیروهای امنیتی و انتظامی تمامی تلاش خود را در جهت شناسایی و همچنین محاکمه این افراد به کار خواهند گرفت

خسرو محمدزاده بازدید : 178 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

تسنیم کردستان

استاندار کردستان

خون شهدا ارزش‌ها را در کشور ماندگار کرد

 

 عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز در یادواره شهدای بمباران هوایی 28 دی سال 65 سنندج در سالن شهدای گمنام سنندج با اشاره به نامگذاری 28 دی به نام روز مقاومت مردم سنندج اظهار کرد: در روز 28 دی 65 رژیم بعث عراق در یک حرکت ناجوانمردانه سنندج را بمباران کرد و این شهر، 343 شهید و جانباز که غالباً زنان و کودکان بودند را تقدیم انقلاب اسلامی کرد.

وی گفت: صدام به دلیل عدم موفقیت در میادین جنگ و حمایت مردم از رزمندگان از سال 64 شروع به بمباران هوایی شهرهای کشور کرد.

استاندار کردستان تصریح کرد: صدام مردم را هدف قرار داد چون حمایت فکری و روحی مردم از رزمندگان بزرگترین عامل پیش برنده در جنگ برای ارتش اسلام بود و رزمندگان با اطمینان از نیروی عقبه خود که همان تفکرات مردمی بود به ادامه جنگ امیدوار بودند.

وی با بیان اینکه افکار عمومی حامی رزمندگان بود، اشاره کرد: صدام به این عنصر تأثیرگذار پی برده بود ولی راه را اشتباه رفت چرا که باید عاقلانه جنگ را تمام می‌کرد که هم تلفات خود را کاهش می‌داد و هم در حق مردم بی‌گناه مرتکب جنایت نمی‌شد.

زاهدی با بیان اینکه مردم استان‌های غرب کشور بیشتر درگیر جنگ شدند، افزود: در جای جای کشور از نظام دفاع شد و مردم در مقابل تمام توطئه‌های دشمن ایستادگی کردند اما مقاومت مردم در غرب کشور نمود بیشتری داشت.

وی با اشاره به اینکه انسان چه به صورت فردی و چه جمعی باید تلاش برای رسیدن به هدف را سرلوحه کار خود قرار دهد خاطر نشان کرد:  در جنگ تحمیلی علیه ایران شرافت و باور یک ملت در خطر بود و تلاش برای پاسداری از این باور به صورت فردی و جمعی در دستور کار بود.

استاندار کردستان گفت: برای حمایت از این شرافت و باور ملت ایران سرمایه بزرگی را از تقدیم کردند هر چند شهدای زیادی تقدیم انقلاب شد و خون‌های پاکی بر زمین ریخت اما ارزش‌ها ماندگار شد و شهدا با تقرب به بارگاه الهی به تعالی رسیدند.

وی افزود: انقلاب اسلامی حاصل خون شهدا است و امروز ماندگاری انقلاب و ترویج آرمان‌های آن در جهت اعتلای کشور و باورهای دینی نیز مدیون همین مجاهدت و رشادت رزمندگان و شهدا است.

 

 

خسرو محمدزاده بازدید : 241 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

بمباران دزفول

۲۸ دی‌ماه، نماد مقاومت و ایثار مردم کردستان 

سنندج، از مبانی اساسی تدوین مقررات و قوانین مربوط به حقوق جنگ، حمایت از غیر‌نظامیان در زمان حمله، تفکیک اهداف نظامی از اهداف غیرنظامی و به‌کار بستن حداکثر امکانات برای جلوگیری از رسیدن صدمه به مناطق غیرنظامی است که رژیم جنایتکار بعثی در جنگ‌تحمیلی هشت‌ساله هیچ‌کدام از این معیارها را به رسمیت نشناخت.

حملات مکرر به مناطق مسکونی در دوران جنگ‌تحمیلی که به «جنگ‌شهرها» شهرت یافت، نمونه‌ای دردناک از نقض حقوق انسانی توسط جنایتکاران بعثی بود.

حمله به شهرها و مناطق مسکونی اگرچه از روزهای آغاز جنگ در دستور کار فرماندهان نظامی عراق قرار داشت اما این حملات پیوسته نبود و در شرایطی قطع و دوباره شروع می‌شد.

با آغاز «عملیات رمضان» در اواخر تیرماه 61 که در واقع نخستین عملیات برون مرزی ایران در خلال جنگ بود حمله به مناطق غیرنظامی و شهرها از سوی عراق ابعاد تازه‌ای به خود گرفت و این حملات به صورت چشمگیری گسترش یافت و آمار شهدای جنگ بالا رفت.

نگاهی به آمار شهدا در طول هشت‌سال دفاع‌مقدس نشان می‌دهد بیشترین تعداد شهدا، مربوط به سال 65 است. انجام عملیات‌های کربلای 1 تا کربلای 6 در فاصله تیرماه 65 تا دی ماه همان سال که شکست‌های پیاپی نظامی عراق در جبهه‌ها را رقم زد، دشمن را برآن داشت تا به تلافی این شکست‌ها دیوانه‌وار مناطق مسکونی، شهرها، مناطق صنعتی، کارگری، اقتصادی و نفتی را هدف بمباران و موشک‌باران قرار دهد.

شهر «سنندج»، مرکز استان کردستان، به عنوان یکی از شهرهای بسیار مهم در پشتیبانی از جبهه‌های غربی از اهداف همیشگی دشمن در «جنگ شهرها» بود که بنا بر آمار موجود 83 بار هدف حمله هوایی قرار گرفت که در جریان این حملات وحشیانه جمعاً 935 نفر شهید و 662 نفر هم مجروح شدند.

روز 28 دی‌ماه سال 65 یکی از روزهایی بود که ددمنشانه به سنندج حمله شد، زخم‌های آن روز هنوز برای مردم کردستان تازه است، روزی که در آن دشمن زبون زهر قساوت خویش را بر سر زنان و کودکان بی‌دفاع سنندج ریخت و در 6 دقیقه بمباران بی‌امان، 220 نفر از ساکنان غیرنظامی سنندج به شهادت رسیده و 123 نفر هم زخمی شدند.

اسناد این واقعه دردناک نشان می‌دهد که روز یکشنبه 28 دی‌ماه سال 65، ساعت 15 و 30 دقیقه، 18 نقطه شهر سنندج شامل: 4 نقطه محله «پیر محمد» در خیابان انقلاب، 2 نقطه خیابان چهارباغ، 2 نقطه مجتمع‌های مسکونی تک‌واحدی‌ بنیاد مسکن، 2 نقطه خیابان برادران شهید نمکی، 3 نقطه خیابان اکباتان، آپارتمان‌های ادب، تقاطع بلوار جانبازان و خیابان فلسطین، میدان نبوت، منازل مسکونی جنب پادگان و محله تَقتَقان هدف قرار می‌گیرند و ابری از دود و خاکستر آسمان شهر را فرا‌ می‌گیرد.

پرونده قطور شهدای 28 دی‌ماه 65 سنندج آنقدر دردناک است که خواندن برگ برگ آن بارها گلوی انسان را می‌فشارد. مگر می‌شود تنها لحظه‌ای خود را جای بازماندگان آن جنایت قرار داد و متأثر نشد؟

نمی‌دانم از کدام شهدا بنویسم؟ از «عطا احمدی» و همسرش «مهین خیریه» که به اتفاق کودکان خردسال‌شان «رضا» و «نیما» به دیدار مادربزرگ خود، «ایران بقائی‌کُرد» رفته بودند و همه با هم به شهادت رسیدند؟

از «حمیرا مبارکی» که در خون خود می‌غلطد و دلبند 6 ماهه‌اش «آرزو» را تنها می‌گذارد، یا از «بتول حسینی» که به اتفاق سه فرزند کوچکش «چنور»، «خبات» و «چیمن» به دیدار معبود می‌شتابد؟

«علی شیخی» یکی دیگر از شهدای آن روز سنندج است که هفت سال بعد از ازدواج تازه چندماهی است خبردار شده که به زودی پدر می‌شود اما هیچگاه این لذت پدر شدن را درک نمی‌کند و پسرش زمانی به دنیا می‌آید که دوماه از شهادت پدر گذشته است.

«عزت صیدمرادی» سرباز گردان 330 یگان یکم توپخانه لشکر 92 زرهی است که به مرخصی می‌آید و هیچگاه به خدمت باز‌نمی‌گردد؛ «پروانه زیباهوش» در حال بازگشت از کلاس قرآن است که نزدیک در خانه با اصابت ترکش به شهادت می‌رسد و 2 پسر و 3 دختر کم سن و سالش را تنها می‌گذارد.

«محمود غلامی» افسر شهربانی سنندج است که ساعتی بعد از اینکه خانه را ترک می‌کند تا به محل خدمتش باز گردد از دور می‌بیند که محله آنها مورد اصابت بمب قرار می‌گیرد، سراسیمه به محل باز می‌گردد، چند قدم دورتر از خانه زن جوان همسایه را می‌بیند که فرزند هجده روزه‌ غرقه در خونش رادر بغل گرفته و نمی‌خواهد مرگش را باور کند، همسر مجروحش را در حیاط خانه می‌بیند که پیکر غرقه در خون فرزند بزرگشان «اکبر» را در بغل گرفته و شیون می‌کند سراغ بقیه فرزندان را که می‌گیرد مادر می‌گوید: «مظفر»، «شیوا»، «شیدا» و «امیر» هم به شهادت رسیده‌اند، نه می‌تواند حرفی بزند، نه پای ایستادن دارد، بهت زده بر زمین می‌افتد و آرام گریه می‌کند.

یکی از بازماندگان بمباران هوایی سال 65 شهر سنندج «منصور دانانیائی» است که همسر، دختر و چهار پسرش را در این بمباران از دست داده است. او درباره آن روز اینچنین توضیح می‌دهد:

«راننده تاکسی بودم، ساعت 12 ظهر بود که برای خوردن نهار و خواندن نماز به خانه رفتم، غذا را به اتفاق همسرم و بچه ها خوردیم و بعد از خواندن نماز از بچه‌ها و مادرشان خداحافظی کردم، ماشین را که روشن کردم نگران بودم، باور کنید انگار می‌دانستم قرار است اتفاقی بیافتد، پیاده شدم که به خانه برگردم دوباره پشیمان شدم. مشغول مسافرکشی بودم که صدای آژیر خطر بلند شد، ماشین را متوقف کردم و با مسافران در گوشه‌ای پناه گرفتیم، 4 هواپیما را دیدم که در آسمان شهر ظاهر شدند، اول دیوار صوتی را شکستند، مردم سراسیمه این طرف و آن طرف می‌دویدند.

هواپیماها شروع به بمباران کردند، تقریباً همه نقاط متراکم و پرجمعیت شهر را بمباران کردند بمباران که تمام شد به طرف منزل حرکت کردم حوالی میدان انقلاب بود که سه مجروح را که وضعیت وخیمی داشتند سوار ماشین کردم و آنها را به بیمارستان توحید که در آن زمان تنها بیمارستان شهر بود رساندم؛ ترس و اضطراب تمام وجودم را گرفته بود به طرف خانه حرکت کردم از ده‌ها متر آن‌طرف‌تر دیگر نمی‌توانستم با ماشین جلو بروم همه‌جا ویران شده بود؛ پیاده راهم را ادامه دادم نزدیک که رسیدم دیدم یکی از بمب‌ها مستقیماً به خانه ما خورده است، هراسان و گریان به‌دنبال همسر و فرزندانم می‌گشتم و بلند آنها را صدا می‌زدم اما نه جوابی از آنها بود و نه اثری.

لودر شهرداری را دیدم که مشغول کنار زدن آوار بود، همانطور که بهت زده به محل نگاه می‌کردم جنازه پسرم «فواد» را دیدم که با تیغه لودر بالا آمد، خودم را جلو لودر پرت کردم، مردم به کمکم آمدند دستم را گرفتند و به گوشه‌ای بردند، جنازه همه اعضای خانواده‌ام را یکی یکی از زیر خروارها خاک بیرون کشیدند و من همانجا نظاره‌گر بودم همسرم «حبیبه»، دخترم «فرانک» و پسرانم «فرید»، «فرامرز»، «فواد» و «فرشاد» همه با هم به شهادت رسیده بودند. تنها چیزی که از وسایل خانه باقی مانده بود عروسک پلاستیکی دختر نازنینم بود که هنوز هم آن را نگه داشته‌ام.»

اینها و ده‌ها نمونه دیگر از این دست، واقعیتی است که در واپسین روزهای اولین ماه زمستان 65 در «سنندج» رقم خورد؛ ابعاد جنایت آنقدر وسیع است و زخم بازماندگان حادثه آنقدر عمیق که قلم هیچگاه توان نگارش آن را ندارد و حق مطلب هیچگاه ادا نخواهد شد.

آری، این‌ها تنها گوشه‌ای از آلام مردم بیگناه و مظلوم شهر سنندج بود که ناجوانمردانه مورد حمله قرار گرفته و به خاک و خون کشیده شدند تا روز 28 دی‌ماه نماد مقاومت و ایثار مردم کردستان شود.

 

 

خسرو محمدزاده بازدید : 171 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)
 

  صاحبان قلب های تهی از رحمت و مهربانی و همفکران قصاب صبرا و شتیلا که انسانیت در قاموس آنان معنایی ندارد و مهر و محبت و دوست داشتن را هیچگاه در اذهان خود هم تجسم نکرده اند، کودکانی را که برای استقبال از آنان به پشت بام ها آمده بودند آماج تکه های ترکش قرار دادند تا هدیه این همه شور و شوق و میزبانی را نثار آنان کنند!

کودکان این دیار بسان روزهای پیشین که با هر دست تکان دادنی گلی می گرفتند و با هر ابراز احساساتی، لبخندی دریافت می کردند، این بار نیز بازی های کودکانه خود را رها کردند تا از اوج گرفتگان در آسمان شهرشان، استقبالی از جنس محبت کنند اما غافل از آن بودند که این مهمانان ناخوانده برایشان باروت و گلوله و ترکش پرتاب می کنند.

پرتاب گل و لبخند ملیح از آن مردان آسمانی از جنس ایمان، مردانگی و انسانیت بود آنانی که هرگاه کودکی را در مقابل هدفشان می دیدند از شلیک آباء داشتند و نمی خواستند با هر هدفی به اهدافشان برسند.

کودکان ایران زمین بر خود می بالند که فرزندان مردانی هستند که آنگاه بر فراز بصره و فاو به پرواز درآمدند تا پایگاه های رژیم بعث را مورد هجوم بمب های خوشه ای قرار دهند بدون انجام ماموریت به آشیانه بازگشتند و از فرمان مافوق خود سرپیچی کردند چون در اطراف پادگان کودکانی مشغول بازی بودند، نکند بمب ها جثه نحیف کودکان را از پای درآورد، این است رسم مردانگی، اخلاق و انسانیت در جنگی رسمی و پر از خشونت.

کودک دیروز سرزمینمان اگر دیروز برای دست تکان دادن هایشان دستانشان را قطع کردند امروز نیز بعد از گذشت 24 سال از آن جنگ تحمیلی، در شوق بازی و هیاهوهای کودکانه خود بازهم از آن هدیه های آسمانی دیروز اما از نوع زمینی امروزش نیز برخوردارند، چرا که مین، این ارمغان جنایتکاران سفاک امروز نیز کودکانمان را تنها نمی گذارد و گویا جنایتکاران تعهد کرده اند که رنج و محنت را هرگز از این سرزمین دور نکنند و کودکان این دیار همچنان قربانی برنامه های شوم آنان شوند.

27سال پیش در کوچه پس کوچه های شهر مقاومت و ایثار، سنندج قهرمان، کوچک و بزرگ و زن و مرد، زیر آماج بمب های خوشه ای جنایتکارانی قرار گرفتند که تاوان شکست در جبهه ای دیگر را سر مردم مظلوم این دیار خالی کردند و به جهانیان فهماندند که در دشمنی با ملت ایران، قومیت و مذهب نمی شناسند و کوک و پیر و جوان، نظامی و غیرنظامی از هجوم آنان مصون نیستند.

صبح 28 دی سال 65، رژیم جنایتکار بعث بمب های خوشه ای خود را بر سر مردم مظلوم سنندج فرور ریخت و در حمله ای وحشیانه 220 نفر از مردم غیرنظامی را شهید و 123 نفر را نیز به درجه جانبازی نائل کرد و بار دیگر نام خود را در تاریخ جرم و جنایت و ددمنشی به ثبت رساند.

یکی از قربانیان این حمله وحشیانه بعثی ها، کودکانی بودند که به هوای حضور نیروهای خودی در آسمان شهرشان، برای استقبال از آنان به پشت بام خانه ها رفتند و با اولین دست تکان دادن آنان، بمب های خوشه ای بر سر و رویشان بارید و آنان را یا به شهادت رساند و یا مجروح کرد.

گذر زمان همه چیز را برملا کرد، رژیم بعث و حامیانشان رسوا شدند و بعثیان از صفحه روزگار محو شدند، قصاب صبرا و شتیلا که یاری دهنده بعثیان در جنگ تحمیلی بود، در بدترین حالت ممکن در حالیکه خاک از به آغوش کشیدنش اباء داشت به گورستان تاریخ پیوست تا ثابت شود حق همیشه پیروز و باطل شکست پذیر است.

کردها زخم خورده مدعیان حقوق بشرند، بمباران شیمیایی حلبچه، نژمار، سردشت، قلعه جی و زرده و بمباران موشکی سنندج و کرمانشاه هیچگاه در تاریخ به فراموشی سپرده نمی شود، جنایاتی که هیچ یک از سردمداران دموکراسی از آن نامی نبردند تا ثابت شود که دموکراسی تنها شعاری دروغین برای سرپوش گذاشتن به جنایات علیه بشریت است.

مردم کردستان روزهای سختی بعد از انقلاب داشتند اما جنایت 28 دی متفاوت بود، بیگناهان غیرنظامی زیادی به شهادت رسیدند و مجروح شدند و به این سبب 28دی هیچگاه از اذهان آنان پاک نمی شود.

در روز 28 دی سال 65 رژیم بعث عراق 18 نقطه از شهر سنندج را مورد حمله هوایی قرار داد و خانواده های بسیاری را داغدار کرد و این روز را در کنار روزهایی دیگر همچون 15خرداد 63 بانه و 23 تیر 58 مریوان قرار داد.

آیین گرامیداشت سالروز بمباران 28 دی سنندج امروز شنبه با حضور استاندار کردستان و جمعی از مسوولان و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در سالن شهدای گمنام سپاه ناحیه سنندج برگزار شد.

مردم کردستان در دوران جنگ تحمیلی پنج هزار و 400 شهید، 9 هزار و 500 جانباز سرافراز و 805 آزاده سربلند تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند.ک/4

خسرو محمدزاده بازدید : 210 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (1)

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی شاهد پیدایش نسل جدیدی از ارتباطات بی سیم هستیم که راه های ارتباطی ما را در نقاط مختلف جهان آسان تر می کند اما این وسایل ارتباط جمعی علاوه بر کارکردهای مثبت شان برای مقاصدی خاص هم در نظر گرفته می شوند که به تفضیل به انها اشاره خواهیم کرد.


شبکه های اجتماعی در دسترس کاربران بوسیله لوازم ارتباطی مانند تلفن های همراه هوشمند و لپ تاپ و تبلت قرار می گیرد که برنامه نویسی این برنامه بر روی وسایل همراه به گونه ای می باشد که هماهنگی لازم برای کارکرد اطلاعاتی خود با سخت افزار و نرم افزار بوجود می آورد که بتواند برقراری ارتباط را با پایگاه های داده خود بوجود بیاورد و در کنا کارکرد مورد نظر به ارسال اطلاعات محرمانه خود بپردازد.


شبکه های اجتماعی به یک پدیده فراگیر تبدیل شده است که زمان بسیاری از افراد را صرف گشت و گذار در پیج ها و کامنت گذاری و لایک کردن و یا اشتراک گذاری محتوا میکند بدون آنکه توجهی به گذشت زمان و مکان داشته باشند.


وی چت و پیدایش آن:


وی چت یک شبکه اجتماعی است که توسط شرکت چینی tencentطراحی و ساخته شده است که هم اکنون داری بیش از 300میلیون کاربر می باشد این شبکه اجتماعی از رقیبان خود مانند تانگو و فیس بوک و اینستاگرام عقب نمانده و امکاناتی برای کاربران خود فراهم کرده است که موجب جذب کاربران از شبکه های اجتماعی دیگر به سوی آن شده است.از جمله امکاناتی که می توان برای آن بر شمارد مانند:اشتراک گزاری صوت و تصویر و چت تک نفره و گروهی و ارسال محل فعلی شما و شناسایی افراد در اطراف شما بوسیلهgpsو ارسال کامل صدا شما در پهنای باند کم و هزینه اندک از جمله امکاناتی هستند که این شبکه اجتماعی به ظاهر سالم در اختیار شما قرار می دهد در ضمن شما می توانید پست ها را لایک کنید و یا در زیر آنها کامنت بگذارید.


شکستن حریم خصوصی در وی چت:


اما نوبت به پشت پرده ی این شبکه اجتماعی رسید که باید از حامیان صهیونیستی آن گفت که پول هنگفتی برای این پروژه صرف کرده اند که در این جا می توان این سوال را مطرح کرد:
برای چه صهیونیست ها از یک شبکه ی اجتماعی رایگان حمایت می کنند؟وبرای جذب کاربران ایرانی به بازنشر نرم افزار در فضای مجازی می کنند؟


این پاسخ بسیار ساده می باشد زیرا با کمی توجه می توانید ببینید که خواستگاه این نرم افزار کشور چین می باشد که هرساله مبالغ هنگفتی از فروش اطلاعات شخصی بدست آمده افراد به سرویس های امنیتی و جاسوسی بدست می آورد و این نکته قابل تامل است که ما در وی چت اطلاعات شخصی و کامنت ها و صدا های شخصی خودمان را به اشتراک می گذاریم و مطالبی را مورد لایک قرار می دهیم که به نوعی مورد پسند ما می باشد و این خود زمینه را برای شبیه سازی شخصیت افراد که تاکنون بوسیله فیس بوک و سرویس ها ی امنیتی آمریکا انجام شده بود می شود و متاسفانه از معضلاتی که خطر حریم شخصی افراد را مورد تهدید قرار می دهد ضبط و نگهداری صدا در پایگاه داده نرم افزار می باشد که بوسیله تطابق اطلاعاتی در سازمانnsaآمریکا به هویت شما پی خواهند برد.


جنگ الکترونیکی خاموش:


وی چت بوسیله استفاده از gpsموجود در گوشی تلفن همراه شما و تبادل اطلاعات با آنتن های تلفن های همراه شما می تواند مکان دقیقی از شبکه های مخابراتی و ترسیم سازی سه بعدی اماکن بوسیله امواج ماهواره ای بوجود آورد که باعث نقشه کاملی از مکان در حال حاضر شما خواهد شد این امر بوسیله یک کاربر قابل انجام نخواهد بود اگر برنامه وی چت در تلفن همراه شما نصب شده است آن را باز کنید و در اطراف خود چند کاربر آنلاین می بینید؟!!!دشمن بدون آنکه نیازی به وارد شدن به کشور داشته باشد و بدون آنکه بوسیله ی بالگردهای هوایی به نقشه برداری بپردازد بوسیله کاربران ایرانی اطلاعات خود را جمع آوری می کند.


ترویج بی حیایی و فحشا:


از جمله معضلات اجتماعی شبکه اجتماعی تجاوز به حریم شخصی افراد می باشد که افرادی که تا کنون با هم آشنایی نداشته اند به بحث و ارتباط نزدیک عاطفی می پردازند. که جز تزلزل بنیان خانواده ندارد در این گونه ارتباطات مشاهده شده که پیام های شرم آور جنسی و اعمال بسیار زشت و به دور از انسانیت از جمله موضوعات کاملا خصوصی جنسی و تن نمایی و توهین به اعتقادات دیگران از جمله مواردی است که به راحتی در وی چت مطرح می شود که موجب عادی سازی رابطه های جنسی و بی بند وباری اخلاقی می گردد.


در این راستا خانواده های ایرانی باید فرهنگ دینی خود را بیش از پیش تقویت کنند  و در استفاده از این شبکه های اجتماعی نظارت و کنترل بیشتری بر روی فرزندانی که ثمره ی سال ها تلاش آنان می باشدبه عمل آورند تا به دام تهاجمات فرهنگی غرب که در جهت تزلزل بنیان های خانواده متمدن ایرانی می باشد جلوگیری نمایند.

خسرو محمدزاده بازدید : 178 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)



مرگ بر آمریكا، یک شعار نیست؛ یک عقیده است...

مرگ بر آمریكا سند هویت  و ابتكار و افتخار جمهوری اسلامی است. وقتی سیاست ما عین دیانت ماست، مرگ بر آمریكا عین دینداری و نماد عبودیت ما به درگاه حضرت حق است.

مرگ بر آمریكا یعنی ما فقط و فقط حضرت الله را می‌پرستیم و از او یاری می‌جوییم و دست رد بر طاغوتیان عالم می‌زنیم.

مرگ بر آمریكا یعنی رب عالم، پروراننده‌ی عالم است و دست مستكبرین تا آن‌جا توان دارد، كه حضرت احدی اجازه و فرصت تعدی و گردنكشی را بهر امتحان خویش به آن‌ها بدهد.

مرگ بر آمریكا یعنی ركوع و سجود نماز ما، یعنی طواف و رمی ما، یعنی زمین و زمان هنوز زنده است و با پلیدان عالم می‌جنگد.

مرگ بر آمریكا یعنی مرگ بر طاغوت و شیطان مجسم، یعنی  همه‌ی هویت ما كه اگر نفی آن نمی‌كردیم خورشید ولایت بر قلبمان نمی‌تابید.

مرگ بر آمریكا مصداق آزادیخواهی در زمان معاصر است كه با ظهور قابیلیان در زمین متولد شده است. مرگ بر آمریكا ندای طبیعت زنده و  عالم هستی است . عالمی كه می‌خواهد آینه‌ی تمام نمای حضرت حق باشد و طاغوتیان زمان اجازه‌ی آزاد شدن ظرفیت‌ها و عظمت‌های آن را نمی‌دهند و بالاخره مرگ بر آمریكا یعنی حیات و سرزندگی بشری كه فقط حضرت الله را در واسطه‌های فیضش در زمین می‌طلبد.


رهبری عزیز درباره‌ی مرگ بر آمریكا می‌فرمایند:


مرگ برامریكا را كسی به ملت ایران یاد نداد. از اعماق جان یكایك مردم بر آمد كه مرگ بر آمریكا. حال عده‌ای در گوشه و كنار پیدا می‌شوند و مورد سؤال قرار می‌دهند كه چرا؟ چرا شما این چرا را به جایگاه خودش به كار نمی‌برید؟ چرا نمی‌پرسید كه چرا رژیم آمریكا با ملت ایران به جرم اینكه خواسته است مستقل باشد این همه كینه‌ورزی و دشمنی‌كرد و باز هم می‌كند؟

 (۱۳۷۳/۰۸/۱۱ در دیدار جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان)

شعار مرگ بر آمریكا مانند شعار بقیه‌ی انقلاب‌ها نبود كه صرفاً برای بسیج اجتماعی اعلام شود و بعد از انقلاب راه خویش در پیش گیرد. آن‌گاه كه انقلاب اسلامی اتفاق افتاد رژیم پهلوی كه یكی از عمال استكبار بود سقوط كرد و در 13 آبان انقلاب دوم به وقوع پیوست و دست اجانب ازجمهوری اسلامی كوتاه شد.


و مرگ بر آمریكا نه تنها رنگ نباخت بلكه در بسترهای مختلف انقلاب رساتر فریاد زده شد؛ و امروز كه عده‌ای با مصادره‌ی حضرت امام سعی دارند شعار مرگ بر آمریكا را از آن‌ها بگیرند آن‌ها با باوری انقلابی‌تر از سال 57  مرگ بر آمریكا را فریاد می‌زنند. این فریاد‌ها از آن جهت است كه ملت ایران می‌داند تشیع تا قیام قیامت زنده است. لذا برای فراگیر ساختن نور ولایت در عالم از بذل جانش ابایی ندارد.


همان طوركه حضرت امام فرمودند:

ما تا آخر ایستاده‌ایم و با آمریكا روابط ایجاد نخواهیم كرد مگر این‌كه آدم شود و دست از ظلم كردن بردارد.

(صحیفه‌ی نور ج19 ص 74 در جمع وزیر امور خارجه، سفرا و كارداران جمهوری اسلامی در اروپا 6/8/1363)

این انقلاب  با  ایمان و تلاش وافر جوانانش اجازه نخواهد داد كه شعارهای انقلاب كمرنگ شود و پای نامحرمان  به این مملكت باز شود.


انقلاب ها به ضد خود تبدیل می‌شوند چون شعارهایشان قراردادی است لكن شعار مرگ بر آمریكا در ناموس هستی جای دارد. لذا این شعار تا قلب جنبش وال استریت و مخالفان نظام سرمایه‌داری در اروپا پیش رفته است و این یعنی مرگ بر آمریكا باور آزادگان جهان برای فروریختن نظام شیطانی دنیای مدرن و پست مدرن در سرتاسر عالم است.


همان‌طور كه حضرت علی‌علیه‌السلام بعد از حاكمیت، انقلابی‌ترند و ایشان در سه جبهه برای گسترش عدالت شمشیر می‌زنند و این انقلابی‌گری كار را به كربلا می‌كشاند و سپس انوار غدیر در شاگردان امام باقرعلیه‌السلام و امام صادق علیه‌السلام ظاهر می‌شود و سپس خباثت‌های عباسیان با روش اهل‌البیت علیهم‌السلام بر ملا می‌شود  و همچنان این سیر ادامه می‌یابد تا به انقلاب اسلامی می‌رسد؛ در این انقلاب عزیز، این شور توحیدی با روحیه جهادی و صبر و توكل تا ظهور حضرت حجت علیه‌السلام هرگز از زایندگی نمی‌ایستد تا به بركت مرگ بر امریكا تمدنی به وسعت آسمان بر ویرانه‌های دنیای اومانیستی بنا كند.


آن‌ها كه مرعوب و مجذوب به خانه‌ی سست و عنكبوتی دنیای مدرن نگاه می‌كنند و خوی شیطانی مستكبران را در مذاكرات هسته‌ای  نمی‌بینند  و این گردنكشی‌ها را نه ناشی از ضعف آن‌ها كه نشأت گرفته از قدرت آن‌ها می‌دانند بدانند مصداق این آیه‌ی ‌الهی شده‌اند:

...والذین كفرو اولیاؤهم الطاغوت یخرجونهم من‌النور الی الظلمات اولئك اصحاب‌النار هم فیها خالدون (آیه‌ی 257 سوره‌ی بقره)

آری چه بد سرپرستانی برای خویش اختیار كرده‌اند!

 


Down with USA is not just a slogan, it is a belief

own with USA is the evidence of identity, initiative & glory of Islamic republic of Iran. When our policy is our religiosity, “Down with USA” is our religiosity and it is a symbol of worship Allah. “Down with USA“means that we just worship Allah and we just rely for help on him and we say NO to tyrants. “Down with USA“means Allah is the real lord of world and the power of arrogant depend on power of Allah and this opportunity is just for testing them. “Down with USA“ means the bow and prostrate of our al-Salat, means our al-Tavaf and al-Ramy. Means all the universe are still alive and they fight with filthy person. “Down with USA“ means down with the symbol of tyrants and Satan, means all our identity  that if we do not negate it, the sun of al-welayah would not glow our heart. “Down with USA“ is the sample of freedom in current time that born when bad person born. “Down with USA“ is call of whole the world. The world that want to be the best worshiper for Allah and finally “Down with USA“ is life of Mankind.

“Down with USA has NOT been learned to Iranian people. It is came up by their heart. Some people say that why  their would be sth like that. Why do not you ask this question at a right place? Why do not you ask US regime about cruel behavior against iran just because iran want to be independent.”

The supreme leader ayatollah sayyed ali khamenei

“Down with USA” is not like other revolutions’ slogans just in order to mobilize people. When Islamic revolution occurred, the Pahlavi regime, one the most important tyrant element in the region, collapsed and the second revolution took place at November 4th when all of the foreign staffs fired from the country.

This slogan has never been weakened through all these years but also has been shouted louder every year. These days some people are trying to forge ayatollah Khomeini’s memoirs to take “Down with USA” from people. But Iranian people still shout this slogan louder than any time in the Islamic republic of Iran’s history. 

As ayatollah Khomeini declared:

We stand until the end and we won’t start our relationship with USA until they stop cruelty and tyranny.

Our revolution, with its hard working and faithful young people won’t let this slogan moves into obscurity, and they won’t let that the sworn enemy take a step in their country. This slogan has moved deeply in the Wall Street protests and all of the capitalism oppositions. “Down with USA” will make all the oppositions in the whole world the belief to destroy this Satanist regime.

Just like Imam Ali who was always a revolutionary leader, a person who fought for justice, whose sons and grandsons followed his way to reveal Abbasid dynasty’s vices. Today Iranian use “Down with USA” to act like their Imams, to prepare the world for their holy savior and create a global prosperous Islamic civilization. 

Those who are attracted by the shaky and spider like house of modern world, those who don’t see Satanist habit in nuclear negotiations, those who think American injustice is due to their power not their weakness, have definitely forgotten this verse of the holy Quran : 

Those who choose tyrants as their protector will move from light to darkness, they would live in hell forever.

 

تعداد صفحات : 17

درباره ما
Profile Pic
اطلاعیه: از کلیه وبلاگ نویسان ارزشی عزیز که علاقه مند همکاری در اداره پایگاه اینترنتی بسیج های سنندج را دارند دعوت میکنیم ما را در هر چه بهتر شدن این سایت همیاری کنند. .............. رزمنده ای كـه در فـضای سایبر می جنـگی بـرای فـشردن كلیدهای كامپیوتر وضـو بگیر و بـا نیـت قربه الی الله مطلب بنویس.بدانكه تو مصداق و مارَمَیت اِذ رَمَیت ... هستی .تو در شبهای تـاریك جبهه سایبری از میدان مین گناه عبور میكنی مراقب باش،به شهدا تمسك كن بصیرتت را بالا ببر كه تركش نخوری...رابطه خودت را با خدا زیاد كن...با اهل بیت یكی شو و در این راه گوش به فرمان آنها باش. .............. *افـــتــخـارات وبــــلاگــ* افتــخاری جـــز خـــدمت نداریــــم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 153
  • کل نظرات : 24
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 73
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 99
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 99
  • بازدید ماه : 373
  • بازدید سال : 5,630
  • بازدید کلی : 107,874
  • بنر و هدر صلواتی

    با سلام خدمت وبلاگ نویسان و مخاطبان همیشگی سایت "آسمان بسیج"

    به منظور پاسداشت زحمات وبلاگ نویسان در فضای مجازی در نظر داریم به وبلاگ نویسان فعال در سایت بسیج های سنندج هدر و بنر رایگان ارائه دهیم.

    برای این منظور کافی است سفارش خود همراه با مشخصات کامل(آدرس وبلاگ/اندازه/جملات و رنگ بندی درون طرح) به ایمیل [email protected] ارسال نمائید.